Recherche

Femme
Couple homme & homme
But de recherche:
amitié
sexe

Informations personnelles

Orientation sexuelle: hétéro
État civil: divorcé(e)
Couleur des yeux: bleu
Couleur des cheveux: blond
Taille: 178 cm
Poids: 84 kg

Passe-temps et intérêts sexuels

sexe oral
sexe dans le public
lingerie sexy
sexe de groupe
échagistes

Description personnelle

Ahoj,
Jsem svobodný, mnoho let rozvedený muž, vzdělaný, dobrá mezinárodní práce a častěji navštěvuji východní Evropu, Česko, Slovensko, Srbsko a západní Evropu. Jsem oholený, dobrý tvar a nástroj, nejsem homofobní, otevřený pro hodně, žádné skutečné extrémy.
Žiji v Nizozemsku blízko německých hranic. Mám rád potěšení a nechat ženu, aby si užívala, dobrá atmosféra, víno, jídlo a dobrá komunikace. Diskrétnost je samozřejmě respektována a zaručena.
Jsem často v Praze a těším se na každou zprávu. Otevření zůstat v kontaktu, skutečná setkání. Samozřejmě můžeme vrcholit i v WhatsApp nebo videohovorech. Mluvím německy, anglicky, holandsky.
PS: Omlouvám se za chyby, použil jsem překladač

Hello,
I'm single divorced for many years man, well educated, good international job and more often visit Eastern Europe Czech, Slovakia, Serbia and western europe. I'm shaved, good shape and tool, not homophobic, open for a lot, no real extremes.
I am living in the Netherlands close to german border. I I like pleasure and let woman enjoy, good atmosphere, wine, food and good communication. Discretion is of course respected and guaranteed.
I am often in Prague and look forward to any message. Open to stay in touch, real meetings. Of course we can peak in whatsapp or videocall too. I speak German, English, Dutch.