Recherche

Femme
But de recherche:
amitié
sexe
conversation

Annonces de rencontre (1)

bdsm začiatočníci

Homme cherchant une femme
Slovakia Nitriansky kraj

Ahoj,
uz dlhsiu dobu uvazujem nad BDSM - miernejsia forma + dominant / subka. Je to neskutocny zaujimavy a vzrusujuci svet, do ktoreho by som rad ponoril. Avsak nemam zatial velmi skusenosti, a preto by som rad nasiel podobnu zenu na spolocne objavovanie tychto zakuti sexu.
Dvaja zaciatocnici, co by si postupne vybudovali svoj vlastny svet, v ktorom by objavovali a skusali co im napadne a samozrejme na com sa zhodnu...Nic nasilu zase, aby to nebolo neprijemne.
Na co myslim ja za seba: privazovanie a zvazovanie, sputanie, puta a podobne pomocky, rozne hracky, nahubky, masky, pripadne aj oblecenie - latex?. Ale obcas si uzijes aj olejovu masaz ;) , aby si citila, ze nie si kus masa pre mna, ale zena :)
Samozrejme aj fyzicky sex, tvoja uplne oddanost mne a mojim chutkam.
Ak si submisivna a prave toto ta vzrusuje, ze budes podriadenou muzovi, vydana jeho fantazii, chces poslúžit dominantovi, tak napis.
Priestor je, takze u mna. taktiež mozeme casom spolocne vyberat pomocky ci doplnky .
Nezakladam si na veku, ani na tvojom stave..Ak chces vybocit z domaceho stereotypu, to je tvoja vec a ja to nebudem riesit. Inak vsetko ostatne na vzajomnej komunikacii a dohode.

Tak, som zvedavý, ci sa nam podarí nájsť jeden druhého..

Passe-temps et intérêts sexuels

sexe anal
gorge profonde
latex
sexe oral
sexe dans le public
lingerie sexy
nylons
sperme
voyeurisme
doigtage

Description personnelle

Rad by som nasiel zenu na dominantné hry a mierne bdsm.. hlavne ako zvazovanie, dominancia, oddanost... veľa som popisal v inzeráte, inak kludne pis správu...
ja M, 40+

Pokiaľ by sme si sadli takpovediac, povahovo a tak, nebránim sa ani niečomu dlhodobejsiemu, vaznejsiemu.