Recherche

Femme
Couple femme & homme
Couple femme & femme
But de recherche:
amitié
sexe
conversation

Informations personnelles

Âge: 38 ans
Signe du zodiaque: Taureau
Taille: 185 cm

Passe-temps et intérêts sexuels

sexe anal
gorge profonde
sexe oral
sandwich
lingerie sexy
sexe de groupe
doigtage

Description personnelle

Jak to, tak bývá v minulosti jsem tu již jeden profil měl a odešel jsem, protože jsem dostával hlavně hromadu oplzlých správ od 50-60ti letých mužů (sorry, ale fakt ne) na tento profil jsem zapomněl přihlášení i mail, a tak jsem se rozhodl vrátit po čase, ale pod novým profilem. (po pár týdnech zjišťuji že se tu moc nezměnilo ☹

A teď proč tu jsem - hledám, jinak bych tu nebyl! Ale nejsem zrovna typ, který by tu potřeboval vyvěšovat své přirození, fakt ne! A to rozhodně neznamená, že je malé nebo se za něj stydím (dosud si žádná dívka nestěžovala). možná sem nějaké fotky v budoucnu dám, ale teď ne. Možná se najde žena dívka či pár se kterým něco decentního nafotíme, ale teď ne!
Pardón, ale to si vážně myslíte, že vám hned do první správy pošlu foto? Fakt a vy to děláte?
Není lepší se někde na neutrální půdě sejít dát si kávu, pivo atd.. nebo podniknout procházku a promluvit si?
Má představa o první schůzce: nemusí to být rovnou do postele, můžeme si popovídat podle sympatii ti rád udělám hezkou masáž, nebo se jen pomazlíme, sex může přijít až časem dyť není nutné hned s někým skákat do postele, tím ale také nechci říct, že nemůžeme skončit v pelíšku hned na prvním setkání. zkrátka vše je to o sympatiích, vyměňme si pár vět (opravdu pár, ne vypisovat 14 dnů bez posunu) a pokud budeme chtít, můžeme se někde sejít.
P.s. budu se těšit 😊