Recherche

Femme
Couple femme & femme
Groupe
But de recherche:
séance de photos

Vidéos de l'utilisateur (1)

Informations personnelles

Âge: 31 ans
État civil: partenaires non mariés
Couleur des yeux: bleu
Couleur des cheveux: blond
Taille: 183 cm
Poids: 85 kg

Passe-temps et intérêts sexuels

sexe anal
gorge profonde
latex
sexe oral
nylons

Description personnelle

Ahoj,

Hledám slečnu, která by si chtěla vydělat slušnej balík. Hned první měsíc do toho můžeme šlápnout a dostat se na 3000Eur. Budu potřebovat jen cca 100 videí sólo, od soft po hard a tak 400 fotek. V ten moment jsme schopný vystřelit rychle nahoru. Potenciál tady je v klidu i 2 mega za měsíc při tomhle objemu materiálu. Pokud máš materiálu méně, tak v poho, začnem pozvolna.
Aby nám to šlapalo a naše energie nešla nazmar, potřebuju top kočku, která se nebude stydět, ale žádný extrémy nechci. Stačí, že budeš sexy a fit. Úplně ideál velký prsa, klidně silikon a štíhlá postava hezky tvarovaná, prostě aby bylo vidět, že na sobě makáš. Když k tomu přidáš sexy kukuč, tak to půjde jak po másle. Žádnej sex po tobě nechci, věci si můžeš fotit a točit doma sama, foťák (bezzrcadlovku), světlo klidně půjčím, ale jde to i na iphone pro od 12+ a nemám problém ti ho koupit na práci. Co se týče věku, tak slečna do 22let dostane přednost, vy ostatní koukněte níž.
Aby jsi byla v klidu, napíšeme spolu smlouvu. Podmínky dohodneme osobně. Ideálně Praha a okolí, protože se budeme muset občas potkat.

Pro starší ženy:
Jsem pro spolupráci i s vámi, do 45ti let. Ovšem musíte mít super postavu, pevnou, ideál velký prsa, hezkej úsměv. Nebo prostě jinou přednost či zálibu, která má potenciál nalákat lidi na placený odběr.

Anonymita:
Podepíšu i dohodu o mlčenlivost a ochraně osobních údajů, nemám problém. Fotky a videa s obličejem nebo bez? S obličejem je to vždy lepší. Samozřejmě pokud je zbytek od úst dolů super a máte co nabídnout, tak lze vše i bez obličeje - pouze rty a dolů budou stačit, se vším poradím.

Varianty anonymity:
1. Veřejné i placené profily s obličejem. (maximální výkon)
2. Veřejné profily profily bez obličeje a placené s obličejem. (střední výkon)
3. Veřejné i placené profily bez obličeje. (malý výkon, ale i tak to může jet bomby, je tam více aspektů)
Placené profily lze omezit blokací české a slovenské republiky, o lokální trh vůbec nejde.

Jelikož to bude za začátku náročné na čas, tak naberu jen jednu slečnu. Takže pokud třeba nesplňuješ některé z podmínek, tak neboj, jakmile zpracuji materiál a vše bude nastaveno, tak se dostanu k další.

Cíl je tedy těch 100 videí a 400 fotek. Jde začít i s 20 videí a 100 fotek. Jakmile cíl splníme, tak jednou týdně bude stačit jedna soft erotická fotka a jedno sexy video bez odhalování. Další erotická videa fotky už nechám na tobě a uvidíme podle výkon materiálu.

Forma výdělku:
Jelikož je to příjem ze zahraničí, odvádím běžně DPH 21%. Takže na příkladu, kdy vyděláš 100.000Kč, tak odevzdám 21.000Kč státu, 50.000Kč tobě a 29.000Kč mi zbývá. Jsou slečny, které se v pohodě dostávají na částky vysoko nad 500.000/měsíc a spousta i nad milion. Ty by sis musela u první výplaty založit živnost volnou, abych si mohl tvoji odměnu dát do nákladů.

Co je zahrnuto v mé odměně:
Know-how. Správa všech profilů, střih videí, cenzura, úpravy fotek a social marketing.


PS: Jsem zadanej, mám rodinu a o mileneckej vztah nemám zájem. Budu rád, když to takhle nastavíme od začátku, bez pokoušení jako seriozní spolupráci! :) Podnikám a jedu na 100% o úlety nestojím.