Recherche

Homme
Couple femme & homme
Couple homme & homme
But de recherche:
amitié
sexe

Informations personnelles

Âge: 71 ans
Signe du zodiaque: Bélier
Orientation sexuelle: bi
État civil: célibataire
Couleur des yeux: brun
Couleur des cheveux: chauve
Taille: 185 cm
Poids: 94 kg

Passe-temps et intérêts sexuels

sexe anal
gorge profonde
sperme
doigtage

Description personnelle

Dobrý den, milá návštěvnice, milý návštěvníku!

Dovolte, abych se vyjádřil k nejčastěji pokládaný otázkám. Neboli tzv.FAQ. Frequently Asked Questions, neboť mě nebaví stále na ně odpovídat, když je vše popsáno zde.

1. Máš místo? Ano mám místo, zatím nebydlím pod mostem. Nicméně nikdy si nikoho nezvu k sobě, aniž bych se s dotyčnou/dotyčným nejprve setkal na neutrálním místě. Obdobně ani já se k nikomu necpu do bytu bez předchozího seznámení. Pozvání k návštěvě rád přijmu a dojedu kamkoliv.

2. Odkud jsi? Pokud se má na mysli bydliště, tak pobývám na jihozápadním okraji Prahy 4. Jsem mobilní.

3. Jak ho máš velkého? Možná zarmoutím žádostivce, kteří očekávají mužský úd kolem 20+ cm. Mám pouhých 16/4. Podle sexuologických průzkumů má penis kolem 20 cm necelých 10% mužské populace, já mezi ně nepatřím.

4. Jak máš čas? Jsem spokojený důchodce, který nemá žádná časová omezení ani jiné překážky pro volný pohyb. Proto jsem schopen akceptovat prakticky jakýkoliv termín na schůzku, který zájemce o setkání se mnou navrhne. Nejsem ošukávač “na zavolanou”. Sex na veřejném záchodku či křovíčku v parku, popřípadě v autě nedělám.

5. Jak často se chceš scházet? Vůbec mi nejde o jednorázovky a rychlovky. Mám rád uvolněný, pomalý sex, který si řádně užívají všichni zúčastnění.

6. Co máš rád? Pokud otázka směřuje na oblíbené sexuální praktiky, tak mám rád mazlení, ruční práce, orální hry, aktivně anál a to vše zarámované do situačních her. Sex je zábava a proto je možné dohodnout se prakticky na čemkoliv - v mém případě s vyloučením scatu a zoofilie.

7. Koho hledáš? Hledám solidního parťáka, kultivovaného chování i zjevu, který má zájem navázat přátelství a dlouhodobé pravidelné schůzky. Nevadí mi společně navštívit saunu, fitness, bazén, přírodní koupaliště. Nevyhýbám se ani tzv. “azylům”.


Jinak jsem náruživý bisexuální senior. Problémy s erekcí zatím nemám.

Nepotřebuji sdílet ani odesílat fotky intimních orgánů a vyšpuleného konečníku.

Kromě toho na tento server žádné fotky neposílám.

Protože nemám rád návštěvníky, kteří mají nevyplněný profil nebo popisek, vyhrazuji si právo na jejich dotazy vůbec neodpovídat.

Nicméně jsem připraven poslat civilní foto přes email výměnou. Případnému zájemci sdělím emailovou adresu na vyžádání. Stejně vždy rozhodují osobní sympatie.

Děkuji za vaši pozornost, kterou jste věnovali tomuto vyrozumění.