Recherche

Femme
Couple femme & homme
Couple femme & femme
Groupe
But de recherche:
amitié
sexe
conversation
séance de photos

Informations personnelles

Sexe:
Âge: 67 ans 60 ans
Orientation sexuelle: hétéro bi

Passe-temps et intérêts sexuels

sexe anal
gorge profonde
fisting
fétichisme du pied
latex
sexe oral
pissing
sandwich
sexe dans le public
lingerie sexy
nylons
sexe de groupe
sperme
bondage
échagistes
voyeurisme
talons hauts
dominateur - esclave
doigtage

Description personnelle

Kaundaulista a Cuckold 64 Hotwife 56

Cuckold pár s galériami rád dráždi a je dráždený.

Príbehy , rozprávanie, dráždenie, návrhy , predstavy cez porno odkazy , hodnotenie, honenie pre dámu .

Diskrétne virtuálne foto a bezpečne...

Po spoznani reálny diskrétny, bezpečný sex bez narušenia vzťahov.

Příspěvek pre pochopenie

Většina výrazů pochází z angličtiny a mnoho nově příchozích, kteří o těchto praktikách zatím mnoho neví si položí otázku, co že to je ten cuckold, hotwife, apod. Připravili jsme proto pro vás malý slovníček pojmů.
Kandaulismus - sexuální zaměření, jehož název je odvozen od krále Kandaula, který se údajně rád chlubil svou nahou ženou. Ve světě se tento název příliš nepoužívá, ale v našich končinách je velmi rozšířený. Jde o sexuální zálibu, kdy muže vzrušuje ukazovat svou ženu jiným mužům nahou, ať už na fotografiích, nebo naživo.
Kandaulista - muž, kterého vzrušuje ukazovat svou manželku jiným mužům
Cuckold - extrémnější forma kandaulismu, kdy se z muže stává dobrovolně paroháč. Muže vzrušuje pohled na ženu, jak souloží s jiným mužem, sám je pouze sleduje, bez zapojení. V extrémní formě je cuckoldovi odepřeno mít se ženou styk a ta souloží již pouze s milenci. Muž je stavěn do submisivní role, ponižován a zneužíván k potěšení hotwife, milence i cuckolda samotného. Slovo znamená v překladu kukačka, viz. analogie s kukačkou v přírodě, která naklade vajíčka do cizího hnízda.
Ultimátní cuckold - (ultimate cuckold) muž je zcela submisivní, partnerka má styk pouze s milenci, muži je dovoleno pouze asistovat, případně jej partnerka, nebo milenec ponižují.
Hotwife - žena kandaulisty, nebo cuckolda. Hotwife je prezentována jako sexuálně velice aktraktivní žena, která přitahuje pozornost mužů a ponižuje tím svého cuckolda. Nosí vyzývavé oblečení, výrazněji se líčí a ráda neskrývaně koketuje s muži přímo před svým manželem.
Bull - v překladu býk - pojem, který v cuckold vztahu označuje milence ženy. Označují se tak výkonní samci, kteří mají většinou mnohem větší přirození, než cuckold, jsou fyzicky zdatnější, sexuálně výkonnější a přirozeně DOMINANTNÍ. Analogie s býkem je tedy trefná ;)
Rád bych podoktl, že nelze s matematickou přesností každého člověka zaškatulkovat, protože lidská sexualita je velice složitá věc a mnoho lidí i párů postupně prochází určitým vývojem a "hledá se".