Informations personnelles

Âge: 34 ans
Orientation sexuelle: bi
Taille: 184 cm
Poids: 105 kg

Description personnelle

Jsem normální muž, který by rád našel příjemné zpestření běžných dní. Dovolím si o sobě tvrdit, že jsem na úrovni, čistotný, férový. To samé bych i očekával. Mám své vlastní zázemí a žádné závazky.

Můj sen je najít normálního kamaráda, který je ideálně bez zkušeností, a chtěl by vzájemně objevovat nepoznané v oblasti vzájemného uspokojování mezi muži. Sám jsem bez zkušeností, ale moc rád bych zkusil vzájemné svlíkání, osahávání, honění a kouření. Muž jako takový se mi nelíbí, v tomto vedou ženy, nicméně co se týká popsaných praktik, tam si chci užívat obě pohlaví. Nehledám líbání, násilí, fetiš atd. Taktéž nehledám sexuální turisty, lidi, kteří neumí česky, nestarají se o sebe anebo chtějí sex někde venku.

Má představa je se sejít, pokecat, třeba i popít, potom přejít k vzájemnému osahávání, sprše, vzájemně si umýt penisy a sledovat, jak nám tvrdnou. Potom si pustit porno a vzájemně si honit. Při příští schůzce bych si mohl pod Tebe kleknout a začít Tě kouřit, popřípadě Tě vzít do ložnice, položit na postel, svázat oči a pomalu Tě píchat do pusy. Nakonec bychom se mohli vzájemně uspokojit v poloze 69.

Nechci ale na nic tlačit ani spěchat. Vše má svůj čas.