Annonces de rencontre (1)

Mozno vyskusam TN az BA

Homme cherchant un homme
Slovakia Bratislavský kraj
Hommes
Femmes
Couples femmes et hommes
Couples femmes et femmes
Groupes
Sans trans

Som hetero svalnaty chalanisko s nadpriemernou vybavou. Muzi ako taky sa mi nepacia, milujem lizat, prstit a mrdat kundicky a aj anal, ak ho ma zena pekny. Tiez milujem porno kde muz mrda zene krk balls deep, dusi ju kokotom, ona slinta, lize mu gule a ide az k analu a vylizuje mu ho, on si ju hocikedy otoci a tvrdo jej omrda obe diery ako kurve a ide nazad do krku. Varianty su 2, ale kludne sa daju aj skombinovat:
1. Mozno by som vyskusal byt v pozicii zeny, ktora chce fajcit velky pekny kokot az do krku, lizat gule a kedze milujem lizat kundy a zenske analy, asi by som sa dal aj na to, ak sa mi ten tvoj bude pacit. Moja rit vsak zostava jednosmerna.
2. Dominanciu mam v povahe, takze omrdat niekomu krk, donutit vylizat mi gule a ked sa mi zapaci, tak otocit a omrdat aj tvoju prcinu.
Podmienky: Musi sa mi pacit tvoja postava a kokot, takze velky, dobreho tvaru, zilnaty (rovnako ako moj). Stihla, vyrisovana alebo svalnata postava. Fotky postavy a kokota su na prvom mieste, chcem vidiet tvoje a tiez poskytnem svoje, ak sa mi bude pacit co uvidim. Ako som pisal, muzi sa mi nepacia, nevzrusuju ma chlapske xichty, takze po tme, vonku alebo v aute, v rozopnutej mikine s kapucou na hlave. Nezaujima ma ktosi si co si a to iste ocakavam aj od teba. Nemienim nikoho balit, presviedcat, alebo sa tu tyzden dohadovat takze pis len ak si 100% rozhodnuty do toho ist. Ked chcem zenu, chcem zenu, ktora je zenska, stihla a paci sa mi. Ak sa rozhodnem pre chlapa, tak fakt len pre chlapa, nie pre upistaneho gaya, trans, alebo tzv. bisexuala v buzi pradle, takych poprosim setrit sa pre inych.
Ak sa tu najde pekna stihla inteligentna zena, ktoru vzrusuje variant c. 2 a chce poriadneho chlpa, co jej to poskytne, ci par zena + muz s peknymi postavami, bude to idealny stav a mozeme sa dohodnut na variante c.3 vyhovujucemu vsetkym. Akcny radius TN az BA.