Recherche

Femme
Couple femme & homme
Couple femme & femme
But de recherche:
amitié
sexe
conversation
séance de photos

Informations personnelles

Âge: 21 ans
Orientation sexuelle: hétéro
Couleur des yeux: noir
Couleur des cheveux: brun
Taille: 183 cm
Poids: 70 kg

Passe-temps et intérêts sexuels

sexe anal
gorge profonde
dominatrix - esclave
fisting
fétichisme du pied
latex
sexe oral
pissing
sexe dans le public
lingerie sexy
nylons
sexe de groupe
SM
sperme
bondage
échagistes
talons hauts
dominateur - esclave
doigtage

Description personnelle

Zdravím,

Pokud máš ráda tvrdý, živý, hravý, nevšední, dlouhý a rajcovní sex, tak jsi rozhodně na správném místě, taková ženu se tu přeci najít jednou musí :).

Nejdříve abych se krátce představil. Jsem student Karlovy Univerzity a živím se jako žurnalista (osobní kontaktní informace si tak držím poměrně blízko u těla, doufám, že je to pro vás pochopitelné). Mám rád kulturu, dost rád čtu a pochopitelně i píšu, ale taky rád vyjdu do přírody na nějaký výšlap, nebo si jen zaběhat. Aktivně se věnuji hudbě. Když si hlava potřebuje odpočinout tak rád zajdu do fitka, jsem štíhlý, vyšší, mám dlouhé vlasy s podholem. Obecně bych řekl, že se o sebe starám a podle toho to taky vypadá. Navzdory mým sexuálním choutkám jsem feminista a velice progresivní, je pro mne nutnost, aby mezi námi fungovala vzájemná důvěra, která je pro mne opravdu svatá a nikdy bych si ji nedovolil poškodit, protože to je nejlepší cesta, jak celý vztah pokazit a ukončit. Z pravidla si nejdřive chci trochu psát a oťukat se, nebo se potkat u kávy a pokecat face to face. O BDSM se zajímám už od mala, vanilkový sex mě nikdy nebavil a ani ho nějak neprovozuji.

Tak tedy k jádru pudla, proč tu jsem a co hledám?
Hledám zde slečnu, která má stejné, nebo podobné choutky jako já. Jsem silně dominantní, i když už nějakou dobu objevuji i svou submisivní stránku, možná už bych se popsal jako switch. Hledám zde tedy slečnu, která ví, že je submisivní, která by chtěla zaujmout své místo u pánových nohou. Na zkušenosti mi tolik nesejde, pokud jsi svou submisivní stránku neměla zatím možnost objevit, ale víš, že existuje, velice rád si tě vezmu pod svá křídla, vychovám si tě, naučím tě. Přiznám se, že ta výchova a učení mě poměrně baví, takže pokud zkušenosti nemáš, možná to bude spíše výhoda. Život je moc krátký na to, abys svou submisivní stránku neprozkoumala. Pokud máš fantasie o tom, jak jsi poslušná, jak si s tebou někdo dělá co chce, jak sedíš svému pánovi u nohou, tak jsi rozhodně na správném místě, to platí dvojnásob, pokud máš i o dost drsnější a perverznější fantasie. Není důvod se stydět, takové fantasie jsou nádherné. Nesleduji povrchní věci, nejdůležitější pro mne je, jestli si rozumíme jako lidé a jestli sdílíme podobné choutky. Primárně zde hledám vztah, který je na této dynamice založený, jednou si z tebe třeba vychovám poslušnou holčičku. Krom tedy přímo BDSM hrátek ale hledám i různé jiné nevšední věci :) pokud si libuješ v sexu na veřejnosti, piss, foot, skupiny, jiné spicy věci, tak si určite budeme rozumět taky.

Co se mých choutek týče, velice rád se o nich pobavím v soukromých zprávách, které jsou vždy otevřeny. Pár jich mám napsaných na profilu, nicméně mám ještě spousty. Mé záliby jsou opravdu rozmanité, jsem si jistý, že každá si najde spoustu věcí, které se jí zalíbí a o kterých již dlouho sní. Pokud byste chtěly vědět trochu víc o tom, jaké jsou moje fantasie, nad čím přemýšlím a mít trochu okénko do mé mysli, tak si můžete přečíst mé povídky tady na amatérech.

Jak už jsem řekl, mé soukromé zprávy jsou vždy otevřené, velice rád se s kýmkoliv pobavím a když je konverzace příjemná, tak se i rád spřátelím, případně se můžeme i potkat a třeba se nám povede najít toho pravého člověka na sdílení našich temných choutek a život najednou bude mnohem lepší.

Přeji krásný den a budu se těšit na všechny případné zprávy,
Ray

--------

Pokud vás napadne něco zajímavého, co byste chtěli podniknout, tak se určitě podělte i když to třeba neodpovídá zbytku profilu. Některé nabídky třeba focení mi zní docela zábavně a dobře, tak za pokus nic nedáte. Když umíte hezky psát a působíte mile a inteligentně, jsem schopný být i dost povolný. Pokud mám inzerát tak aktivně hledám, samozřejmě.

Rád bych našel i někoho, s kým bych nafotil nějaké dobré alba, nebo natočil nějaké fajn videa :)

Jen real setkání, on-line mě nebere.

Odmítám jakékoliv zchůzky za FO, ať už pro tebe, nebo pro mě. Jednoduše se mi to z morálních důvodů dost příčí.

-------- Jelikož se ptáte; náhodné věci, které mě přitahují (postupně budu přidávat více): --------
Tetování, piercingy (obzvláště bradavky a genitální piercing), nalakované nehty na rukou i nohou, podvazky, podpatky, mám opravdu moc rád zadečky