Recherche

Femme
Couple femme & homme
Couple femme & femme
Groupe
But de recherche:
amitié
conversation
séance de photos

Albums de l'utilisateur (3)

Vidéos de l'utilisateur (1)

Blogs (2)

Nic nevydrží věčně, jen láska.

il y a 7 jours 11 241 3

"Nic nevydrží věčně, jenom opravdová láska" A to je jako dobře jo? 🤔 No jak pro koho. Za mě jenom hořkost nic víc. A jako věcně, no to je super. 😥 Jo věřím, že když se to povede, tak je to něco…

Stáří...

il y a 12 jours 17 294 5

Jediná výhoda stáří je, že v pornu hrají stále mladší a mladší. 👍

Informations personnelles

Âge: 43 ans
Signe du zodiaque: Gémeaux
Orientation sexuelle: hétéro
État civil: marié(e)
Couleur des yeux: brun
Couleur des cheveux: brun
Taille: 178 cm
Poids: 80 kg

Passe-temps et intérêts sexuels

sexe anal
gorge profonde
fisting
latex
sexe oral
pissing
sandwich
sexe dans le public
lingerie sexy
sexe de groupe
SM
sperme
bondage
échagistes
dominateur - esclave
doigtage

Description personnelle

S občasnými pauzami, jsem zde už docela hodně dlouho, sociální sítě mě moc neberou, tak tu jsem a nejsem. Výjimečná komunikace je totiž když tak jen s jedním výjimečným člověkem.

K živelnému sexu, k absolutní vášní, k nespoutaným touhám, k procítěné hudbě mám hluboký vztah a až na tu hudbu, nejsou součástí mého života. Proto jsem zde, abych mohl obdivovat ty, co svůj život takový mají. Tedy komentovat galerie, příběhy, psát si a tak.

Galerie a videa zde mám jen tak, patří to sem a taky proto aby se, se mnou taky někdo bavil.

Jsem zde pouze sám za sebe, pro manželku je takovýto erotický portál doslovně nechutný a obecně k sexu a experimentování má více než chladný vztah.

Žádné služby za FO nenabízím a ani sám nehledám a nemám zájem o FO služby. Také nehledám slečnu pro jednostranné rozmazlování, pomocí dárečků a podobně.

Není nic horšího, než ztratit jakkoliv toho, koho milujete. Nic to nespráví, nic to nenahradí, ani čas. Vaše všemožné snahy a pak i jít jinou cestou, obejít to a zapomenout, vás stejně jen vrhnou do hlubších problémů, nic víc.

Nic v životě už nehledám, to co jsem "našel" už teda dost stačilo. Respektive, nehledám to co jsem ztratil a nelze už to nikdy najít, ubíjející snaha. Tak tedy zde jen, to přátelství, povídání a tak. Kdo zažil, chápe. Kdo nezažil, nechápe.

Komunikuji jen s ověřeným profilem, výjimky potvrzují dané pravidlo :-)

Nepřidávám si zde přátelé, kdo se považuje za přítele, ten to ví a není potřeba veřejně škatulkovat (přidávejte si přátelé na FB a tak).

Kdo chce mě komentovat veřejně, napíše komentář k mému albu, videii a tak. Já ale nekomentuji následně komentáře ve svých albech a podobně. Názor mě hodně zajímá, ale nehodlám se s někým veřejně o mě bavit / dohadovat. Kdo chce něco řešit osobního přímo se mnou, napíše mě soukromou zprávu.

No je kontraproduktivní sem psát tyhle osobní věci, ale mám rád upřímnost. A když už s někým navážu kontakt, tak nemám rád nemilá překvapení.

Na závěr nějaké moudro co mě napadlo :-) Tak si to užijte:
------------------------------------------------------------------------------------
Nic není správné či špatné rozhodnutí, správné či špatné se to stane až časem, až když si člověk uvědomí zpětně, že to bylo správné či špatné, podle následujících událostí.

Život je nefér, protože je příliš krátký, na to by člověk věděl, jak se má správně život žít, aby byl šťastný.