Recherche

Homme
Femme
Couple femme & homme
But de recherche:
sexe
conversation

Albums de l'utilisateur (1)

Informations personnelles

Âge: 47 ans
Signe du zodiaque: Sagittaire
Orientation sexuelle: hétéro
État civil: marié(e)
Couleur des yeux: brun
Couleur des cheveux: brun
Taille: 178 cm
Poids: 68 kg

Chceš vyzerať k svetu?

Homme offrant des services
Slovakia Žilinský kraj

Chceš sa konečne zbaviť tukov? Alebo nabrať kondíciu či svaly? Chceš zas vyzerať ako človek? Nie je to nič zložité. ZADARMO poskytnem informácie a následne ťa môžem viesť k dosiahnutiu toho, čo chceš.

Passe-temps et intérêts sexuels

sexe anal
gorge profonde
fisting
sexe oral
pissing
sexe dans le public
lingerie sexy
SM
bondage
talons hauts
dominateur - esclave
doigtage

Description personnelle

Som inteligentný perverzný dominantný samec. Mám dve vysoké školy, anglicky hovorím skoro tak rýchlo a dobre ako slovensky. Fotky sú real. Nebudem strácať čas s ľuďmi, ktorí nie sú schopní napísať viac ako "Ahoj", ani s ľuďmi, ktorí javia iné známky pologramotnosti. Mám záujem len o komunikáciu s inteligentnými a diskrétnymi ľuďmi, ktorí jednajú na rovinu a ich slovo platí.

Sledujem, čo o udržiavaní sa vo forme hovoria poprední svetoví odborníci. Rozmýľam o tom a skúšam to na sebe. Fotky a videá sú real. Aj vek. Takto naozaj vyzerám. A pritom som dospel k minimalistickému tréningu. Týždeň za týždňom spalujem už aj tie posledné tuky a zároveň naberám silu, kondíciu aj svalovú hmotu. Opakujem - pri minimalistickom tréningu. Toto pochopenie tu ponúkam. Informácie pošlem zadarmo. Tých, čo budú mať záujem, budem rád koučovať a viesť k tomu, čo si určili za svoj cieľ. Mám v tom bohaté skúsenosti - viac ako 20 rokov som viedol mojich klientov, ktorých som učil angličtinu.

To, ako vyzerám mi nespadlo z neba, ani som sa tak jedného dňa nezobudil. Môj vzhľad je dôsledkom určitého pochopenia, ku ktorému som sa postupne dopracoval. Toto detailné pochopenie toho, ako to funguje, rád posuniuem ďalej. Informácie poskytujem zdarma. A pre tých, ktorí majú vážny záujem, som tu ako kouč - veľmi rád ťa budem viesť k výsledkom, aké si si predsavzal, že dosiahneš.

Ak chceš vyzerať inak a lepšie, budeš na sebe musieť niečo zmeniť. Ja ti podrobne a postupne do úplných detailov poviem ako a čo.

Ak chceš dostať pod kontrolu svoje telo, potrebuješ najskôr dostať pod kontrolu svoju myseľ. To tvoja myseľ sa musí zmeniť. Stať sa silnejšou. To je prvé, čo sa musí stať.

To ako dnes vyzeráš, je dôsledok životného štýlu, ktorým si doteraz žil. To je teda to, čo potrebuješ zmeniť. Zmena v tom, ako vyzeráš, príde sama.

Slávny kanadský psychológ Jordan Peterson hovorí, že zlato je tam, kde je drak. Ale kto by preboha chcel ísť bojovať s drakom?! A to je presne ten problém. Ľudia nechcú. To zlato BY chceli. Vyzerať dobre BY chceli. KeBY im to niekto priniesol. Alebo aspoň predal nejaký zázračný liek. Ale tak to proste nefunguje.

Geniálny filmový režisér Stanley Kubrick svojim dcéram hovoril: „Buď ti na tom záleží, alebo nezáleží.“ V tej jednej vete je povedané všetko. Buď skutočne chceš - čo znamená, že všetky prekážky, všetku lenivosť, ktorá ti príde do cesty, si sa rozhodol prekonať. Alebo v skutočnosti nechceš. Ak ti na tom v skutočnosti nezáleží
až tak, aby si bol ochotný urobiť vo svojom živote zásadné zmeny, potom je zbytočné, aby si do toho ďalej vkladal svoj čas a energiu.

Arnold Schwarzenegger hovorí: „There’s no maybe!“. Žiadne možno to dosiahnem, možno schudnem, možno sa to podarí... Nie! Ak skutočne chceš, znamená to, že urobíš všetko pre to, aby si dosiahol to, čo chceš. A preto to nakoniec dosiahneš. Žiadne možno!

Preto prvé, čo potrebuješ urobiť je odpovedať si na otázku, či chceš. Či skutočne chceš. Či si ochotný stať sa iným. Žiadne možno, žiadne keby. Buď áno, alebo nie.

Tvoje telo sa nezmení za dva dni, ani za dva týždne. Ani tvoja myseľ sa zázračne nezmení za dve sekundy ani za dve hodiny. Bude to trvať. Je to ako kráčať, stúpať na nejakú horu. Jediné, čo môžeš v tejto sekunde urobiť, je to rozhodnutie, či chceš vystúpať na tú horu, alebo chceš radšej zostať sedieť doma. V tom ti ja ani nikto iný nijako nepomôže - to si musíš rozhodnúť ty sám. Buď chceš – a potom je len otázkou času a spôsobu kedy a ako sa na tú horu dostaneš – alebo nechceš.

Rozhodol si sa, že chceš? Potom si môj človek. A ja tvoj. Budem ťa na tej ceste sprevádzať. Dám ti všetky potrebné informácie, budem ti radiť, budem ťa povzbudzovať. Ale nebudem ťa niesť na chrbte – tým by som ti nijako nepomohol. Na svoju horu môžeš vystúpať len ty sám.

Som proponentom minimalistického tréningu. Moje tréningy sú buď veľmi ľahké, alebo (väčšina z nich) síce ťažké, ale extrémne krátke. Nikdy nič úmorné. Nikdy necvičím cez zuby. Nikdy sa psychicky nepremáham. Nikdy sa do ničoho neznásilňujem.

V mladosti som hral hokej, basket, tenis. Neskôr som robil skalolezectvo a s tým spojený silový tréning. Asi 10 rokov som sa vážne venoval jóge. V lete veľa plávam. Som síce vyštudovaný fotograf, ale viac ako 20 rokov som sa venoval výučbe angličtiny – firemných a súkromných klientov som úspešne viedol k ich cieľom.

Roky sledujem špičkový svetový výskum v oblasti fyzického tréningu a to, čo Dr.Huberman, Attia a ďalší hovoria, aplikujem najprv na sebe. Tak som postupne prišiel na to, že aj tréning, ktorý nie je vôbec úmorný, je účinný. V skutočnosti je v dlhodobom meradle účinnejší než to, čo som poznal z hokeja – kde nás išli zodrieť za živa.

Každý môj zverenec dostáva kompletné a komplexné informácie o tom, aká strava a aká fyzická aktivita funguje. Najprv sa s tebou porozprávam a následne spolu nastavíme tvoj program tak, aby si vytrval. Aby si aj ty vystúpal tam, kam si si povedal, že vystúpaš.

A tak sa vyhneš nezmyselným jo-jo efektom. Nezmyselným redukčným diétam. Nezmyselným a drahým doplnkom stravy. Nezmyselným úmorným tréningom. Lebo nič z uvedeného ti na tvoju horu vystúpať nepomôže. Budeš robiť len a iba veci, ktoré ťa tam dostanú. A len a iba v takom dennom rozsahu, aby si mohol vo svojej ceste pokračovať aj následný deň.

Ak si sa rozhodol, že to chceš, napíš mi! Rád ti pomôžem.

PRE SUBMISÍVNYCH JEDINCOV MUŽSKÉHO POHLAVIA PONÚKAM ŠIKANU, VÝSLUCHY, TRESTY...
Som síce beznádejne hetero, ale rád sa ujmem nejakého zmrda, ktorý to potrebuje. Za účelom môjho pobavenia a finančného zisku. Kto neporozumel a dáva mi blbú otázku, ten pochopiteľne ide z kola von. Kto pochopil, prečítal s porozumením, môže sa úctivo a ponížene uchádzať o moju pozornosť. V tom sa kreativite medze nekladú. Rád sa s ňou oboznámim holúbkovia!