Recherche

Homme
Femme
Couple femme & homme
Couple homme & homme
Groupe
But de recherche:
amitié
sexe
conversation

Informations personnelles

Orientation sexuelle: bi
État civil: célibataire
Taille: 180 cm
Poids: 100 kg

Honění, piss, klec...

Homme cherchant un homme
Czech Republic Hlavní město Praha

Chtěl bych vidět jiného muže při honění... Rád bych mu rukou pomohl k výstřiku, protože ten pocit, jak mi v ruce tvrdne cizí péro, pak v něm začne škubat a stříká musí být nádherný. Také bych tě mohl počůrat nebo ti udělat zkažený orgasmus (ruined orgasmus) . Nebo se mi líbí, když si muž hraje se svou čůrací dírkou. Anebo si mohu hrát s tvým dokonale vyčištěným zadečkem, projet ho dildem, třeba i straponem. Nebo ti tvého ptáka po ejakulaci zamknout do klece (chastity). Prostě možností je spousta, jen je nutné, abys měl v Praze nějaké standardní zázemí (ne sklep, auto,...).

Passe-temps et intérêts sexuels

sexe anal
gorge profonde
fisting
sexe oral
pissing
sandwich
sexe de groupe
SM
sperme
bondage
échagistes
voyeurisme
dominateur - esclave
doigtage

Description personnelle

Hledám dlouhodobého, sympatického, inteligentního intimního milence, který mi bude pravidelně dávat to, co má žena mi buď dát nemůže (chci mít v ruce pěkný penis) nebo dávat neumí (orální sex). Miluji i anální sex, ze kterého žena také není nadšená, ale s případným milencem to je "hudba budoucnosti". Hledám někoho ideálně ženatého či zadaného, kdo si občas potřebuje od ženy odskočit a pobavit se s mužem, někoho 100% diskrétního a zdravého a kdo má zázemí (ideálně u vás, když je tvá žena v práci, s kamarádkou, milencem). Opakuji, hledám dlouhodobý vztah!!

Ahoj! No, prostě bych rád poznal někoho fajn...

Praha? Nekdo na vzajemnou masturbaci u porna? U tebe, u me to nejde, mam doma slecnu :(

Rad v rukavicich odsemenim ciziho muze, Praha

Chci se divat na sukani dvou ci vice muzu. Praha

Nějaký bi muž z Prahy, který by mě pravidelně orálně uspokojoval? Ale u tebe a ideálně přes kondom, nemám zázemí... A ještě lépe, pokud jsi ženatý, zadaný

Praha? Nejaky zenac, zadany chlap se zazemim, ktery se mi bude pravidelne starat o penis?