Recherche

Couple femme & homme
But de recherche:
amitié
sexe
conversation

Informations personnelles

Sexe:
Âge: 60 ans 49 ans
Signe du zodiaque: Gémeaux Bélier
Orientation sexuelle: bi bi
Taille: 186 cm 184 cm
Poids: 90 kg 69 kg

Passe-temps et intérêts sexuels

gorge profonde
dominatrix - esclave
fisting
latex
sexe oral
pissing
sexe dans le public
lingerie sexy
nylons
SM
bondage
voyeurisme
uniformes
talons hauts
dominateur - esclave

Description personnelle

Hledáme podobně zaměřené přátele na společné hry.Milujeme tento druh sexu a víme,že jen ten,kdo je dnou okusil, ví jak je úžasný.Jsme on dominantní ona submisivní (ale dokážeme stejně prožívat i opačnou roli). Vzájemně se takto vyměňujeme.Tak a teď je řada na Vás.Prosíme,jen ti co vědí o čem to je!
*4*Trošku o našich představách :Jsme pár a pár hledáme , radši submisivní, nebo switch pár (ale to je zde asi utopie), oba jsme switch .Milujeme tajemná místa a prostředí máme rádi ten pocit moci i bezmoci ,stejně si užijeme lehčí formy svazování, až po tvrdší praktiky, rádi pozorujeme druhé páry , chtěli bychom je řídit , máme rádi nahotu i sex na veřejnosti ,oblečky boty, prostě je zde spousta možností a tajemna, a napětí , které můžem spolu prožívat . Chtěli bychom někoho , kdo to má podobné ,ze začátku nechcem a ani netrváme na výměně partnerů, netrváme ani na Bi jak u vás tak u nás . Věříme že se někdo podobný najde , ale bude to asi fuška *8*
*19*Poznámka, nebo spíš poznatek : pokud si pozorně přečtete naše představy, možnosti a přání , proberte to nejdřív se svoji partnerkou a potom odepište , ušetříte nám čas za naše odpovědi na které nikdo nereaguje.