Recherche

Homme
Femme
But de recherche:
amitié
sexe
relation

Blogs (1)

Co vše člověka nenapadne?

il y a 11 ans 2 1933 2

V době, kdy se střídá týden jarního počáska a tři týdny zimního, každý třetí pak kašle a prská, se stalo, že někdo něco prsknl i na mě a ono se to uchytilo. Takže o zábavu mám na velikonoční pondělí…

Informations personnelles

Âge: 48 ans
Orientation sexuelle: bi
État civil: partenaires non mariés
Couleur des yeux: brun
Couleur des cheveux: brun
Taille: 175 cm

Passe-temps et intérêts sexuels

dominatrix - esclave
fisting
fétichisme du pied
latex
pissing
lingerie sexy
nylons
SM
bondage
talons hauts

Description personnelle

Osobitá, férová, aktivní, přemýšlivá, přirozeně inteligentní, VŠ vzdělaná (i když škola tak úplně vysoká nebyla, jen čtyři patra), se smyslem pro humor, ale v konání a jednání seriózní. Mimo jiné podnikavá a podnikatelka.

Hledám subíky a jsem si vědoma, že muži je vizuálně zaměřeni, takže něco i z tohoto soudku: Živé a veselé oči hnědé barvy, schované za brýlemi, které nejenže podtrhují moji přirozenou autoritu, ale také je kvůli zraku potřebuji. Hnědovlasá dlouhovláska s typicky slovanskou postavou (silueta kytary - plný dekolt, útlý pas a širší boky, výrazný hezky vysoustružený zadeček), 175 cm, váhu nesleduji, ale okolím jsem vážená :D

Charisma, úroveň, styl. Dominantní, sadistická, lehce perverzní, těžce fetish :)

Jsem bisex. zaměřená a ač mýma "rukama" prošlo pár subíků i subinek, hledám teď muže se zálibou BDSM, pokud možno se širším zaměřením. Nestojím zatím o vztah směřující k soužití, ale o občasně pravidelné schůzky, víceméně zaměřené na naši společnou zálibu. Co se týče takového toho "domácího hraní", jsem spokojená, hledám tedy někoho, s kým se můžu vyžít opravdu stylově - středověká mučírna, industry prostředí, podkroví upravené pro BDSM aktivity apod. Když si troufneš jako doprovod či dokonce aktér na akci typu Fetish párty, CFNM, nebo jen povídací "úchylný sraz", bude to tvé velké plus.

Vždy mě docela mrzelo to, že snad díky mým zkušenostem a velmi aktivnímu působení na poli BDSM mě každý druhý považuje za "salónní" dominu, ke které se může každý objednat. Protože už nemám náladu každému vysvětlovat, jak to tedy je, rozhodla jsem s tím zabojovat a vymyslet nějaký rozumný kompromis.

Ačkoliv se BDSM nezabývám profesionálně, i jako amatérka jsem v této oblasti nasbírala kvanta zkušeností, takže leckterou profidominu hravě trumfnu nejen pokud jde o vybaveni, ale především co se týká mnohem osobnějšího a procítěnějšího přístupu k submisivnímu jedinci.

Takže hledám suba, který není typ "když už odvádím otrockou daň, takže si chci nadiktovat, co se se mnou bude - nebude dělat". To, že já vedu lekci a já rozhoduji, má být pro oba vzrušující, uspokojující.

Nezajímají mě týdny psaní, očekávám, že zvládneš poslat stručný, ale vypovídající dopis, že si brzy zavoláme, dohodneme si schůzku, vypijeme spolu kafe a uvidíme, jestli by z toho něco mohlo být.