Recherche

Homme
But de recherche:
amitié
sexe
conversation

Informations personnelles

Sexe:
Âge: 51 ans 38 ans
Orientation sexuelle: hétéro hétéro
État civil: partenaires non mariés partenaires non mariés
Couleur des yeux: bleu bleu
Couleur des cheveux: brun blond
Taille: 170 cm 170 cm
Poids: 75 kg 60 kg

Passe-temps et intérêts sexuels

sexe oral
lingerie sexy
nylons
sexe de groupe
sperme

Description personnelle

Takže na začátek asi něco o nás. *4*

Jsme pár, vystupujeme zde jako pár a jakákoliv forma sexu bude pouze za účasti nás, jako páru. Nehledáme zde proto, že bychom se nemilovali, nebo že bychom si chtěli jednotlivě užívat, jde nám o navázání přátelství s mužem, které jednoho dne vyvrcholí sexem ve třech. Stejně tak nejde o to, že bychom si v posteli nevystačili sami, prostě máme chuť na něco nového, doposud nepoznaného a v případě, že budeme všichni tři spokojení, rádi navážeme dlouhodobý vztah, ovšem stále založený hlavně na přátelství.

Co zde hledáme?

Tebe.. *21* Pohledného, charismatického, zdravého, inteligentního a čistotného muže s duší kluka, bezvousého a pokud možno dole upraveného, ve věku 30 – 40 let, čistokrevného heterosexuála, který se umí uvolnit, dodržet vše dohodnuté a zároveň se jeho myšlení netočí okolo představy, že je jedno s kým a kde, hlavně aby to bylo ihned. Pro nás je nesmírně důležité, abychom k té trojce dospěli naprosto přirozeně, aby to bylo logické pokračování našeho přátelství. Proto je nutné, abys byl trpělivý, nejsme schopni říci, jestli k tomu „dojde“ na druhé či desáté schůzce, může se stát, že to bude hned na schůzce první, ale to se ukáže nepochybně samo. Také by pro Tebe mělo být důležité uspokojení partnerky, nemáme zájem o ty, pro něž je alfou a omegou pouze jejich vlastní uspokojení a kteří nevědí, jak dovést partnerku na pověstný vrchol rozkoše, nestojíme ani o hlupáky, kteří nechápou význam slova NE. Není rozhodující, jestli jsi ženatý, rozvedený či svobodný, stejně tak nezáleží na velikosti Tvého M (i když ideálně v rozmezí 15 – 22 cm, někdy i méně bývá více), rozhodující nejsou ani zkušenosti, je nám naprosto jedno, jestli zkušenosti získáme od Tebe či jestli je získáme společně. Samozřejmě, pokud Tě bude cokoli zajímat, rádi vše objasníme přes osobní zprávy.

Pokud jsi, milý neznámý, dočetl až sem a náš profil Tě oslovil, pokud cítíš, že by jsi rád poznal to, co my,neváhej a napiš pár řádek o sobě, přilož foto a budeme doufat, že právě Ty jsi ten pravý, pan Jedinečný, který společně s námi dosáhne mnoha vyvrcholení a který bude mít příležitost ochutnat fantastické orgasmy ženské části našeho páru… *15* Naše požadavky jsou asi na místní zvyklosti příliš tvrdé, ale opravdu chceme, aby naše poprvé stálo skutečně za to. Neříkáme, že jsme uzavřeni kompromisům, ale v tomto případě bychom je dělali jen velmi neradi, nehledáme za každou cenu, jak se říká, když do pekla, tak na pořádném koni.. *2*