Annonces de rencontre (4)

Nabízíme unikátní BDSM masáže pod vedením zkušené Dominantní ženy. Dopřejte si hlubokou relaxaci, vzrušení a uvolnění ve spojení s erotickými prvky. Naše masáže jsou individuálně přizpůsobené vašim potřebám a touhám. Zažijte intenzivní a nezapomenutelný zážitek plný smyslnosti a podmanivé síly. Kontaktujte nás ještě dnes a objednejte si svou masáž. Otevíráme se novým možnostem pro vaši plnou spokojenost.

Profesionální Lektorka Převýchovy: Ovládněte své touhy a objevte nové hranice

Jste připraveni na cestu sebepoznání a otevření nových dveří do světa rozkoše a poslušnosti? Jsem vaše profesionální lektorka převýchovy, specializující se na BDSM praktiky a vedení individuálních a skupinových sezení.

O mně: S dlouholetou zkušeností v oblasti BDSM a psychologického poradenství vám nabízím bezpečný a respektující prostor pro prozkoumání vašich nejintimnějších touh a omezení. Moje práce spočívá v kombinaci empatie, důvěry a profesionálního vedení, abych vám pomohla dosáhnout vašich cílů a plnit vaše nejdivočejší fantazie.

Mé služby:

Individuální sezení přizpůsobená vašim potřebám a přání

Skupinové workshopy a kurzy zaměřené na rozvoj BDSM praktik a komunikace

Mentoring a poradenství pro začínající i pokročilé milovníky BDSM

Moje praktiky:

Bondage a disciplína
Dominance a submisivitaSadismus a masochismusFetishismus a roleplay
Ceny se liší dle za
e vislosti na typu služby a délce sezení. Pro více informací mě prosím kontaktujte přes soukromou zprávu.

ontakt: Pro objednání sezení nebo další dotazy mě kontaktujte prostřednictvím soukromé zprávy. Vaše diskrétnost je mým závazkem.

zdravím nabízím možnost posloužit božské dominantní žene mam své studio kde si se suby a otroky hraju . Dle výslechu u mě určím průběh seance praktiky-spanking ,bandage ,strap-on ,fist, dilatace ( clinic ) mučení genitálií , balbusting ,ponižovaní, rimming, kaviar ,elekto , sex machina několika hodinové věznění na řetězech ,uctívaní božského těla . nabízím také možnost trvalého otroctví s možností služby (uklízečka ,komtesa )