Traženje

Žena
Par: žena i žena
Grupa
Svrha traženja:
prijateljstvo
razgovor
photo shooting

Osobni podaci

Starost: 50 godina
Horoskopski znak: Blizanci
Seksualna orijentacija: hetero
Bračni status: rastavljeni
Boja očiju: plava
Boja kose: blondina
Visina: 186 cm
Težina: 95 kg

Seksualni hobiji i interesi

analni seks
duboko grlo
upotreba šake
lateks
oralni seks
mokrenje
seks u javnosti
seksi donje rublje
najlonke
grupni seks
SM
vezanje
uniforme
visoke pete
dominator - rob
zadovoljavanje prstom

Osobni opis

Provozuji BDSM, fetish klub, a profil jsem si zde vytvořil,abych mohl komunikovat s přáteli. Popřípadě poznat nové spřízněné duše. Pořádáme různé tématické akce,párty pro lidi stejného, či podobného zaměření. Pokud máte někdo nějaký dotaz, myšlenku, jsem tu průběžně skoro každý den na mrkačku.

Další má zkušenost zde : Je mi moc líto, ale svá fota tu mít nemohu, kuli tomu že nejsou dost erotická. Fetish asi pro místní adminy není dost erotický (na mužích), a jako veřejně známá osobnost tu svého pinďoura fakt vystavovat nebudu.

Další smutná zkušenost zde, mám tu s přestávkou profil vlastně od začátku. A kvalita šla někam dolů do tmy, kam lidské oko nedohlédne, jsou tu tuny červených profilů, ale pouze pár gramů ženského hormonu.

Je smutné, když mám seriózní přístup, a protějšek něco sám chce, a ještě mě tu ponižuje a uráží a zkouší. Je to tu samý plevel.


Tak zkušenost číslo dneska Nick nebudu uvádět, pochválím galerie, hodíme pár řádků, a začne ze mě mámit fotky, pak mě slovně urážet, a ve finále si mě zablokuje. Opravdu seriózní přístup. Je to tu samý plevel.