Traženje

Par: žena i muškarac
Svrha traženja:
prijateljstvo
seks

Osobni podaci

Spol:
Starost: 38 godina 39 godina
Horoskopski znak: Ovan Djevica
Seksualna orijentacija: hetero hetero
Bračni status: nevjenčani partneri nevjenčani partneri
Boja očiju: plava
Boja kose: smeđa crna
Visina: 180 cm 164 cm
Težina: 90 kg 53 kg

Osobni opis

Hľadáme ženu pre našu nežnejšiu polovičku, pripadne sympatický pár :)
Páni, ďakujeme, že rešpektujete naše rozhodnutie stretnúť sa LEN so ženou alebo párikom (bez výmeny) a nebudete nám posielať vaše pokusy o zoznámenie. Nebudeme na ne reagovať a zmažeme ich bez odpovede, nakoľko to nie je to, čo hľadáme.
Rovnako už nebudeme odpovedať na otázku, prečo nechceme výmenu. Je to naše rozhodnutie a nemienime ho meniť kvôli nikomu. Ak máte inú predstavu, tak nestrácajte zbytočne čas.
Priestor máme, čas sa dá zladiť, ak sa chce :)
Sme spoločenskí, máme radi zábavu, jeden druhého a hľadáme rovnako naladený inteligentný pár.
Podmienkou prípadného stretnutia bude vaša civilná fotka a výmena aspoň základných informácií. Vzájomné sympatie musia byť, avšak nehľadáme tu ľudí len na pokec a stretnutia na káve :)
Čo teda hľadáme: vekom podobný pár, ktorý rovnako nechce výmenu a preferuje stretnutie počas víkendu (piatok, sobota večer). U ženy by tá naša uvítala, ak by neboli výraznejšie tetovania a/alebo piercingy a určite nie silikóny :) uprednostnili by sme okolie BA.
Niečo o nás: sme bezdetní, obaja fajčiari, VŠ (čas ukázal, že v mnohých prípadoch sú tieto informácie dôležité). Ostatné veci máme vyplnené v profile, ak vás zaujíma niečo iné, odpovieme :)

Update: Narodilo sa nám bábätko, takže aktuálne nikoho nehľadáme :)