Seksualni hobiji i interesi

analni seks
duboko grlo
domina - rob
upotreba šake
fetiš na stopala
lateks
oralni seks
mokrenje
seks u javnosti
seksi donje rublje
najlonke
grupni seks
SM
sperma
vezanje
skrivanje
uniforme
visoke pete
transvestitizam
transseksualnost
zadovoljavanje prstom

Osobni opis

Momentálně ne pracují

Přiznej si to sám:
Ulítáváš na tajné perverzní fantazii? Pokud ano, nabízím ti: Pověz mi o ní a pak ji spolu prožijeme.
Mojí největší radostí jsou právě BDSM hry, kde se uplatní také fetiš a prvky perverzního sexu. Stačí rozdělit si role ve dvou, anebo ve větším počtu osob a pak se pustit do akce, která zohlední představy a touhy, se kterými do hry vstupoval klient, ale i já. Průběh setkání obvykle kombinuje uchystané scénáře s improvizací.
A ke slovu pak přicházejí pouta, provazy, bičíky, skřipce, kostýmy či uniformy. Dojde i na uctívání nohou, silonky, prádlo i střevíce na podpatku.
Ucítíte oheň i led, ostré i vlídné slovo, dotek, bolest i rozkoš, zotročení a ponížení, ale i cit a empatii.
Pokud poznám, že se v tobě skrývá věčně nadržená kurvička, bez prodlení dostaneš prostor se jí doopravdy stát, a to se vším všudy. Zkusíš si feminizaci, zjistíš, co je strapon. Anebo fisting. Pokročilejší třeba i bi-sex nebo dokonce skupinový sex, bude-li s kým. Pozor, se mnou nikoli. Do mé dominantní role sexuální aktivity nepatří. Nepochybuj o tom, že se ale budu královsky bavit i tak, jako pokaždé. S vášní, chutí trápit tě a užívat si. Nikdy ne dvakrát stejně, to by přece byla nuda. A tu nikdy nevítám, ráda se naopak bavím. Jezdím escorty i na hotel. Nabízím také doprovod na akce.

Máš zájem něco společně uskutečnit? Pošli mi zprávu na Whatsapp anebo SMS, popiš svoji představu a také jak dlouho si chceš hrát. Preferuji akce delší než hodinové.

NENABÍZÍM SEX, BEZ