Traženje

Žena
Svrha traženja:
seks

Seksualni hobiji i interesi

analni seks
duboko grlo
domina - rob
upotreba šake
fetiš na stopala
lateks
oralni seks
najlonke
uniforme
visoke pete
zadovoljavanje prstom

Osobni opis

Ahojte. Nie som tu nový, len mám nový nick. A to z dôvodu súkromia. To ponúkam a aj požadujem. Rovnako ako 100% ZS.
Som tu nakoľko mám rád nové veci, mám to v povahe a hľadám normálnu, rozhľadenú, príjemnú až čarovnú kočku, ktorá by si rada čas od času (v rámci obojstranného vyťaženia) pokecala o všetkom možnom, vybehla von, do kina, na drink, proste sa niekam odviazať alebo sa odreagovať nežnosťami, alebo radšej niečim zmysleným a tvrdším.
Nehľadám "stíhačku" a ani egoistku, či choleričku... také som už zažil a preto hľadám opak. Chutí mi mierne napätie a citlivé koketovanie či len pomyslenie na "tajnú" neznámu. Tej ponúkam príjemný, vášnivý a otvorený vzťah, dľa možností aj mužskú oporu, mierne napätie a náboj do všedných dní, štedrosť, a aj svoju sexuálnu fantáziu ...a že mi nie je nič cudzie, tak na to môžeš vziať jed.
Nehľadám jednohubku, ale vzácny a dlhý vzťah a úžasnú bytosť. Uvítam kočku, ktorá je rada ženská, ktorá rada koketuje a ktorá je mierne nad vecou a necíti potrebu byť mojim Slnkom, ale skôr Mesiačikom.
Vek nie je rozhodujúci, ani rodinný stav. Rozhodujúca je iskra, vzájomné sympatie, príťažlivosť až túžba a naplnenie snov. Ideálne by bolo, až by si bola z BA kraja alebo okolia (tj. max. asi po Nitru :))...aj keď väčšia vzdialenosť nie je neprekonateľná prekážka a uvítam až by si bola submisívna.
Nehľadám moletku, ale za kočkou tipu "krv a mlieko" sa viem veru obzrieť. Napokon taký pohľad na peknú ženu ešte nikomu neuškodil a nakoľko mám už cez 37.r, tak viem čo je len príjemné, prípadne neškodný pohľad a čo už niekoho vie aj zabolieť. Taktiež nerobím tragédiu až sa partnerka zadíva za sympaťákom na úrovni.
Tvoje foto poteší.
A áno, som oficiálne zadaný aby bolo jasné. A na tom nechcem nič meniť.