Traženje

Muškarac
Žena
Par: žena i muškarac
Par: žena i žena

Osobni podaci

Starost: 26 godina
Seksualna orijentacija: biseksualci
Bračni status: slobodni

Seksualni hobiji i interesi

analni seks
duboko grlo
oralni seks
seks u javnosti
zadovoljavanje prstom

Osobni opis

Uživatelé, kteří mě zde skutečně "pobavili"
Budu ráda když jim pošlete morální zprávu, třeba se už na tyhle stránky nevrátí a bude to tu o něco lepší.
1)luxusnigentleman - nick který je doslova opak, zoufalec co si myslí, že mu každá hned skočí na kolík. Když není po jeho, začne sprostě urážet.
-------------------------------
Je to celkem mazec vést minimálně 30 konverzací najednou a mít přehled nad tím, s kým si vlastně píšu, takže to uděláme následovně: Když zobrazím a neodepíšu, tak nestíhám -> zkus napsat znovu jiný den, stejně tak pokud neodepíšu do týdne... pokud mi budeš nesympatický/á letíš do ignoru
-------------------------------------
Tak jsem se po dlouhé době tady zase ukázala a teď vás netahám za koule.. ale měla jsem tu skoro 700 zpráv, takže PROSÍM, mějte pochopení že nestíhám odepisovat, preferuji spíš jen pokec

------------------------------------------------
Píše Vás vážně strašně moc, takže to uděláme trochu jinak. Jsem si vědoma, že je to erotická seznamka, ale uráží mě Vaše fotky ptáků jak na profilovce, či ve zprávě, nejsem děvka, takže si nepište co a za kolik. Nevyžádané uživatele odteď bez výjimky blokuji. Hledám zatím jen seznámení, pokec a případné setkání u kávy, které nabídnu dle sympatii já. Když zobrazím a neodepíšu, znamená to, že už nemám zájem a je zbytečné snažit se dál, nebudu tu trávit s každým desítky hodin jen proto, abych neurazila jeho ego. Hezký den :-)
-------------------------------------------------------------------
Ahoj, hledám zde momentálně slušného chlapa, žádný vztah, chci trpělivost, pozornost, rozmazlování a výhody, nic víc, hlavně žádné city, mám tu desítky zpráv a narovinu říkám, že dávám na první dojem, jsem náročná po všech stránkách a jsem vybíravá, když máš s tím problém a nemyslíš to vážně, tak se ani neobtěžuj, neroztahuji na potkání. Pokud chcete větší šanci mě zastihnout, dám vám svůj steam nick.