Traženje

Muškarac
Žena
Par: žena i muškarac
Par: žena i žena
Par: muškarac i muškarac
Grupa
Svrha traženja:
prijateljstvo
seks
razgovor
photo shooting

Osobni podaci

Spol:
Starost: 48 godina 46 godina
Horoskopski znak: Jarac Škorpion
Seksualna orijentacija: biseksualci biseksualci
Bračni status: vjenčani vjenčani
Boja očiju: plava smeđa
Boja kose: smeđa smeđa
Visina: 172 cm 165 cm
Težina: 68 kg 75 kg

Seksualni hobiji i interesi

analni seks
duboko grlo
domina - rob
lateks
oralni seks
mokrenje
sendvič
seksi donje rublje
najlonke
grupni seks
SM
sperma
vezanje
swingeri
skrivanje
visoke pete
zadovoljavanje prstom

Osobni opis

Vítejte na našem profilu.

Jsme sympatický, zdravý, sebevědomý a komunikativní pár na úrovni s velmi pozitivním vztahem k sexu. Užíváme si ho rádi a často. Normálně klasicky, ale také nás hodně vzrušují roleplay a hry ve stylu D/S.

ONA -- je BI hezká, sebevědomá tmavovláska, Dáma na úrovni, velmi náruživá, pěkných plnějších tvarů. Ráda se obléká do stylových dominantních oblečků. Líbí se JÍ BI ženy vitální, usměvavé a milující sex a muži nejlépe tmavých vlasů s větším M a také aspoň lehce BI.

ON -- štíhlý BI s větším M 18/5, v civilním životě společenský, charismatický i vůdčí typ. V tom intimním s NÍ se ale mění v poslušného až submisivního poddaného své Paní, který plní všechna její přání a touhy. A že jich tedy ONA má... Ráda se dívá, když ON před ní nahý masturbuje a líbí se jí, když ji líže nebo kouří další muže.

MY -- milujeme sex ve všech podobách, tradiční i jinak tématicky zaměřený. Nahota a masturbace ve dvou i více lidech, orální interakce mezi zúčastněnými, různé hry a role, kdy ONA je ta velitelka a JEHO chce užívat k uspokojení sebe i dalších zúčastněných. Zkušeností máme zatím spíše méně, než bychom chtěli. Nejsme promiskuitní a hledáme dlouhodobé parnery. Jsme otevřeni spoustě různých možností a nabídek na seznámení. Hranice, kam až jsme ochotní v naší sexualitě zajít, zatím stále zkoumáme a posouváme a rádi zkoušíme, co dalšího nás ještě vzruší a bude bavit.

VY -- ať už jste kdokoli, pár/y, ženy, muži, skupinky, zkrátka stejně nebo podobně zaměření lidé, jako MY, nebo jen toužíte po změně, vylepšení svých erotických aktivit a úniku ze stereotypu a máte jasno v tom, co chcete, rádi vás poznáme. Neváhejte napsat. Určitě najdeme nějaké společné téma k hovoru i k vyzkoušení v reálu. Rozhodující jsou samozřejmě vzájemné sympatie, zdraví, čistota, inteligence a solidní chování. Tohle vše bez kompromisů.