Traženje

Žena
Par: žena i muškarac
Svrha traženja:
prijateljstvo
seks
razgovor

Osobni podaci

Spol:
Starost: 50 godina 45 godina
Horoskopski znak: Rak Ovan
Seksualna orijentacija: hetero
Bračni status: vjenčani vjenčani
Boja očiju: smeđa smeđa
Boja kose: smeđa smeđa
Visina: 185 cm 162 cm
Težina: 85 kg 49 kg

Seksualni hobiji i interesi

upotreba šake
fetiš na stopala
oralni seks
seks u javnosti
seksi donje rublje
najlonke
sperma
vezanje
skrivanje
visoke pete

Osobni opis

Hledáme pěkný pohodový pár od 24 do 40 let.Liberecko a okolí třeba 100 km a třeba i dál.Pár který ví co je přátelství.Nám nejde o sex ale fajn lidi na pokec,k vodě,na posezení u dobrého vína a hraní karet,erotické hry kdy se budem vzrušovat bez sexu,na obyčejnou procházku či výlet a pokecání si.Na nuda či jinam a erotika to samozřejmě také,ale nechceme nikam tlačit,musí to přijít samo a v případě sympatií se nebudeme bránit výměně.Máme 2,5 letou dcerku,takže přátelé s dětmi budou super!Snad se najde sympatický pár který nechce jen přijed,vlítnou na to a odjed. Ahoj a těšíme se navzkazy.


Je tu mnoho párů a i mnoho párů se ozývá,bohužel jen kvůli tomu sexu.Víme že jsme na erotické seznamce a většině tu jde jen o sex.Ale popravdě o čem to je?To si můžem zajít na SW a vybrat si kdo nám vyhovuje a prostě si zašukat.Ale to nechceme.Jde nám o pěkné přátelství s nějakým osobním vztahem.Je to přeci lepší,alespoň pro nás.Také nemáme každý den čas jako ti co se nám chtějí ozvat.Máme svoji práci a musíme dělat,takže ve většině případů budeme moci jen o víkendech nebo právě ty odpoledne v týdnu na ten pokec či procházku.Věříme,že nás chápete a budete respektovat naše přání.


*328*Pánové o sólo muže opravdu nestojíme!!


Koho hledáme?Procházky s malou,kolem vody,občasný výlet,nuda pláže,grilování ,dobré steaky,prostě život normálních lidiček
erotika:
Sympatický pár štíhlých postav.Nemusíte být modelové,to my také nejsme,ale alespoň trochu hezké.Lidé co se rádi baví a mají rádi legraci.Můžeme blbnout,ale nestojíme o rozvrat manželství,takže prosíme páry co jsou spolu a chtějí zůstat spolu a né že si hledají jiné lásky.Určitě víte jak to myslíme.


Co nám vyhovuje?
On:Žena,která se upravuje či holí.Nemá rád zarostlé v rozkroku.
Prsa má rád menší,ale nelpí na tom.
Měla by si mít ráda orál.
Flirtování a doteky při blbnutí by ti neměli být cizí.

Ona:Muž,který se též dole upravuje.
Nemá ráda moc chlupaté muže.
Opravdu né obézní,nemá to ráda.Malinké bříško nevadí,ale visící panděro je hrozný.Nejde jí o velké přirození,takže se nebojte.
Pokud možno bez vousů.

Máme rádi:Erotické prádlo,občas pomůcky.Ona nemá ráda anál.Miluje orál a to i zadečku.Má ráda jako většina žen hlazení,masáže a jemnost.Hrubost nesnáší.Má ráda fist.On miluje orál,erotické prádlo,nohy a když je žena zapojí.Třeba při honění či vzrušování.
Máme rádi erotické hry s humorem.