Traženje

Muškarac
Par: žena i muškarac
Svrha traženja:
seks

Osobni podaci

Spol:
Seksualna orijentacija: hetero biseksualci
Bračni status: vjenčani vjenčani
Boja očiju: smeđa plava
Boja kose: ćelavo blondina
Visina: 192 cm 174 cm
Težina: 100 kg

Seksualni hobiji i interesi

analni seks
duboko grlo
lateks
oralni seks
sendvič
seksi donje rublje
najlonke
grupni seks
sperma
swingeri
visoke pete
dominator - rob
zadovoljavanje prstom

Osobni opis

Jsme pár STAG / VIXEN

Tenhle odstavec platí pro páry:

Rádi poznáme sympatický pár kde je žena aktivní, opravdu aktivní BI. Pokud nelížeš mušličky, pro nás nejsi BI. Nehledáme pár starší než my. U mužů z párů bychom chtěli, aby ho měl alespoň 18/5cm. Na žádné setkání s páry nejedeme před tím, než se všichni čtyři, nebo alespoň holky vzájemně neuslyší v telefonu. Nemáte galerku? Nám to nevadí, ale odpovědi se od nás nedočkáte. Pokud jsme na chatu, tam se neseznamujeme. Napište nám raději vzkaz abychom to mohli přečíst oba.

Tenhle odstavec platí jenom pro muže:

Rádi poznáme ve skupinovém sexu zkušeného muže min. 180cm vysokého, věk 35-45 let, péro 20 cm a více. Žádné výjimky uvedených čísel neděláme!!! Chceme vidět celou tvojí postavu s nebo bez obličeje a stopořený penis. Ať už v galerce nebo ve vzkazu, kterého obsah nám hodně pomůže s výběrem. Konec konců, pokud někdo nemá galerku,
ani nám nemůže napsat. To máme nastavené u všech, tedy i párů. Inteligence, příjemné vystupování, kvalitní sexuální výkon a dlouhá výdrž jsou samozřejmostí. Setkání v Praze v privátním wellness, přes den, které zabezpečíš.