Traženje

Žena
Par: žena i žena
Svrha traženja:
prijateljstvo
seks
razgovor
photo shooting

Priče (1)

Soutěže

prije 3 mjeseca 1 2067 19

Přítel vždy toužil mít partu kamarádek, které by si vzaly jeho mužství do parády. Nebo tedy, abych to uvedla na pravou míru. On je sadistický dominant a já jsem většinou jeho holčička. Ale když mu…

Osobni podaci

Starost: 22 godine
Bračni status: nevjenčani partneri
Težina: 49 kg

Dating Ads (2)

sadistku

Žena traži ženu
Czech Republic Hlavní město Praha

Ahoj, tak zas zkusím napsat.

Hledám ženu na blbnutí. Ale čti profil, prosím.

Neboj se napsat a ptát, třeba jsi to přesně ty, koho zaujmu.

Díky za napsání.

Seksualni hobiji i interesi

domina - rob
grupni seks
SM

Osobni opis

Ahoj,
jsem šťastně zadaná žena s přítelem, který je sado-masochista. Baví nás si hrát, ale už nám chybí někam posun.
Hledáme partu holek, které by se na něm vyřádily se mnou, nebo ještě lépe bych jim jej půjčila bez mé účasti.
Pokud se holky některé nebojíte, prosím, napište mi. Ráda zkusím, co vše jeho koule a penis ještě vydrží. Krom trvalých následků můžete zkusit úplně vše. Mučení varlat je skvělá hra. Budu ráda za vaše návrhy nových způsobů mučení a her. Jen poznámka, přítel není sub, nehledáme ponížení, jen tu bolest.
Snad zde někoho najdu. Krásné by bylo najít skupinu holek, ale pokud má nějaká napady na mučení, může si je zkusit klidně sama.

Jinak hledáme společně jako pár i masochistku na hrátky. Vše rozumně, dle domluv.
A hledáme i holku do trojky na něžné hrátky.
Která se nebojí?

Díky.
Samotní muži nepište, nebudu odpovídat, díky.


A už take začnu psát divné nicky, které jen chtějí fotky a pak zablokují:
Tvrdamadam

EDIT
Holky, díky dnes za účast.

EDIT A EDIT:

A po dotazech některých holek, tak pokud chtějí, je to v masce, anonymní, a fakt žádné kamery nebo něco takového. A je to plnění partnerova snu, s jeho svolením a jeho touhami. Snažím se plnit sny a touhy jemu. Při tom bych mohla i splnit touhy a sny některých žen, které to láká. Všichni budou šťastni. Hledám sadistku (nebo která si chce něco vyzkoušet) a masochistku.
EDIT:
13.3.2023
Snad se podařilo sehnat ženy, co se chtějí účastnit dámské párty. Jde o takovou, aby si plnily sny. Která chce, může zůstat úplně oblečená a může být s maskou pro zachování anonymity. Nejde o věk, ani postavu. Bude skvělé, když se zúčastní co nejvíce holek, bude to zábava a uvolnění. Jak už psáno, domluvíme praktiky a můžete si zkusit cokoli, po čem toužíte, nebo co vás napadlo. Budu ráda, když se najdou ještě další ženy. Čím více nás bude, tím lépe. Zatím předběžně domluveno 13.3. asi od devíti, dopoledne, jak budou mít holky čas. On bude třeba více hodin a holky mohou přijít a odejít dle potřeby....

EDIT starší:
Hledáme holky, ženy, dívky, na párty. Čím více by nás bylo, tím by to bylo skvělejší. Pořádám dámskou párty. Alkohol bude, holky oblečené, bez sexu. (pokud tedy samy nebudou něco chtít, dovoleno vše). Máme pár kamarádek a chtěly bychom velkou skupinu. Budeme mít masky (kdo bude chtít), aby byla anonymita, abychom se nepoznávaly na ulici. Můžeme být oblečené i nahé, jak kdo bude chtít. Podstata je, že tam bude jeden nahý chlap, kterému budeme dle libosti mučit koule. Extrémně tvrdě, posíleny alkoholem. Bude fajn, pokud by si holka chtěla něco zkusit, bavilo jí to. Nechceš se takové párty zúčastnit, prosím? Nechceš takto zrelaxovat?

Ahoj,
jsem šťastně zadaná žena s přítelem, který je masochista. Baví nás si hrát, ale už nám chybí někam posun. Hledáme partu holek, které by se na něm vyřádily se mnou, nebo bych jim jej půjčila.
Pokud se holky některé nebojíte, prosím, napište mi. Ráda zkusím, co vše jeho koule a penis ještě vydrží. Krom trvalých následků můžete zkusit úplně vše. Mučení varlat je skvělá hra. Budu ráda za vaše návrhy nových způsobů mučení a her. Jen poznámka, přítel není sub, nehledáme ponížení, jen tu bolest.
Snad zde někoho najdu.
Díky.
Samotní muži nepište, nebudu odpovídat, díky.