Traženje

Muškarac
Par: muškarac i muškarac
Svrha traženja:
seks
razgovor

Filmovi korisnika (1)

Osobni podaci

Horoskopski znak: Bik
Seksualna orijentacija: biseksualci
Visina: 185 cm
Težina: 82 kg

Seksualni hobiji i interesi

analni seks
domina - rob
oralni seks
mokrenje
grupni seks
SM
sperma
vezanje
zadovoljavanje prstom

Osobni opis

Miluji masáže, ale opravdové, třeba sportovní masáže. Dvouminutové hlazení po ramenou za účelem sexu nepovažuji moc za masáž. :-D Jinak berou mě hrátky v poutech, s lehkou bolestí, nadržeností, podřízeností, odevzdáním mého orgasmu do rukou druhého. Ale žádné špinavé praktiky, vše bezpečně a beze stop. Kopřivy, pouta, odpírání nebo nucení, třeba i opakovaně, k orgasmu, zavěšení rukou nad hlavu, lehký výprask důtkami po celém těle, vosk, hrátky s análem, jehly v bradavkách a různé hry s bradavkami (mám je citlivé při sexu a dost mi urychlí příchod orgasmu, stejně jako anál). To jsou praktiky, které znám, a beru je. Chtěl bych zkusit zavěšení hlavou dolů, rozporky, elektro, elektro v análu a na genitálu, případně se vycákat díky elektřině, masáž prostaty k výstřiku, vykouřit chlapa do konce, sounding, elektrosondu do mocove trubice a druhou do analu, možná cévkování a klinik komplet s vyšetřením, a pokud možno abych byl nahý před oblečeným "panem doktorem" co nejdéle.
Do čeho nejdu je hluboké kouření, sex bez gumy, nebezpečné hry, propichování genitálií, a podobně.
O své sexualitě odpovím na cokoli.
Líbí se mi muži - kluci sportovní postavy bez tuku, a hubení. Stejně tak se mi líbí, když mě chlap pořádně pocáká na prsa a břicho.

Dost mě vždy pobaví, když člověk s dvaceti a více kily nadváhy má jasné požadavky na sportovní postavu. Nejde o to, že bych měl "depresi" z odmítnutí, ale o princip- požadovat striktně bez kompromisu něco, co dotyčný sám ani při hodně dobré fantazii nenabízí. A zrovnatak bych chtěl mít sebevědomí některých zdejších "neodolatelných" majitelů účtů.