Traženje

Muškarac
Žena
Par: muškarac i muškarac
Svrha traženja:
prijateljstvo
seks
veza

Albumi korisnika (1)

Osobni podaci

Starost: 32 godine
Horoskopski znak: Blizanci
Seksualna orijentacija: biseksualci
Bračni status: slobodni
Boja očiju: smeđa
Boja kose: smeđa
Visina: 167 cm
Težina: 95 kg

Dating Ads (2)

Vykouřím Praha 10

Muškarac traži muškarca
Czech Republic Hlavní město Praha
Muškarci
Couples men & men
Without trans
Age 18–45

Kdo mladej s pěkným velkým pérem přijde na kuřbu? Nepolykám Praha 10 s místem Často a pravidelné. Pošli foto. Může bejt i klasika jako mazlení nebo BDSM a já jako dominant - čti profil, ale vše je o domluvě

Seksualni hobiji i interesi

upotreba šake
fetiš na stopala
oralni seks
mokrenje
seksi donje rublje
SM
sperma
vezanje
uniforme
zadovoljavanje prstom

Osobni opis

Zdar,

jsem dominant BI (s muži sex i vztah, se ženami lekce a sex) Rád jako Pán ponižuju nadávám, vlastním, dávám úkoly, určuju režim,ústrojovou kázen, vybírám dan za službu/lekci - mě to rajcuje jako symbol nadvlády a sub to většinou chce jako symbol ponížení a oddanosti.Vše je o rozumné dohodě. Pánovi Mám rákosku, pouta aj.hračky. Pokud na některé uvedené praktiky nejsi nebo bys rád/a něco jiného nevadí klidně napiš všecko je o rozumné dohodě, ale žádná krev, následky apod. Líbí se mi také prostá péče o mé pohodlí a domácnost. Mám své libůstky jako je štíhlý nebo sport muž, pokud možno hladké tělo. Velká výýhoda je pokud jsi kravaták, polda, doktor apod. Nemusíš vykonávst tahle povolání ale mít možnost si daný oděv obléct - neboj vše postupně půjde dolů, pokud ho nemáš postačí i běžný čistý a slušivý civil.

Jsi doma nebo v práci šef a potřebuješ se uvolnit a změnit roli? Není problém! FOTO MÁM, POSÍLÁM PO DOHODĚ. Ty pošli ve zprávě celou postavu, detaily péra/kundičky, zadeček apod. Klidně i tvář pokud jsi troufáš fotka obličeje potěší. Mám rád i klasiku jako je mazlení a líbání, mohu být i romantik. MÍSTO MÁM V PRAZE 10- MALEŠICÍCH. Neváhej a napiš. :)