Traženje

Muškarac
Žena
Par: žena i muškarac
Svrha traženja:
prijateljstvo
seks
photo shooting

Osobni podaci

Spol:
Starost: 57 godina 62 godine
Horoskopski znak: Strijelac Vodenjak
Bračni status: vjenčani vjenčani
Boja očiju: plava zelena
Boja kose: blondina smeđa
Visina: 183 cm 164 cm
Težina: 105 kg 60 kg

Seksualni hobiji i interesi

analni seks
duboko grlo
oralni seks
mokrenje
seks u javnosti
seksi donje rublje
grupni seks
sperma
skrivanje
zadovoljavanje prstom

Osobni opis

Čaute na našem profilu.
Jsme letitý manželský pár. Taky to tak po letech máte a něco, někdo se mezi vás, do všedních dnů vkrádá a nedaří se vám tomu zabránit?? Nenastala chvíle vymyslet, poznat a zažít něco jinak než spolu ve dvou jako doposud, přijít na jiné myšlenky a společnou zábavou nacházet ten vytrácející náboj? A po společných letech si začít plnit sny, vidět jeden druhého a spolu se posunout ve vztahu dál a třeba zůstat u toho dosud nepoznaného, vzrušujícího*63*? Představy a chutě by byly...nezkusíš nevíš. Vše je jednou poprvé a možná ještě není pozdě občas společně vybočit a vyzkoušet vše, co bude společně příjemné s někým na stejné vlně a úrovni*114*. JM a okolí, i západ SK.
Ale taky z toho nemusí být nic...*329*
máme rádi -
auto - moto toulky,
wellness, erotiku, pomůcky, masáže, vzrušení, foto, nahocení, něco na grill, něco k pití, srandu, romantiku, pozitivní a sympatické lidi, poznávání nového.., samozřejmostí je hygiena a své zdraví, inteligence, upřímnost, otevřenost, důvěra a soudnost!!!!
nemáme rádi -
vnucování, lež, farinky, opruz, negramoty atd....
Tak že, za těchto předpokladů, diskrétnosti, respektu a soudnosti - kultivovaný, o sebe dbající sympatický muž se sportovní postavou, vyholený a voňavý s IQ, s větším pěkným M, třeba i masér pro nás oba, rodinný přítel s výhodami?..., nebo za stejných podmínek i žena, i masérka ale i manželský pár kteří to cítí stejně - motorkáři nebo podobné zájmy. Budeme se oba těšit na přátelství a třeba i s bonusem...lépe dlouhodobě a uvidí se kam až to necháme zajít. Fantazii se meze nekladou.. Pro nás poprvé, o to více lákavé*24*
A nikdy si nehrajeme na to, co nejsme*23*
Ale takto to ZDE mají ....nebo měli by aspoň mít všichni normální, stejně smýšlející lidé...hen sa ukáže.*277*
Pokud nemáte nic na svém profilu.........nepište!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hlavnĕ modří nebo vydávající se za páry co nemají vůbec nic*329*aniž by si o nás TOTO dočetli a reagují....ahoj, jak se vede, písnem, sama u PC nebo hned foto KKT aj, - dává vám to smysl? Je těžké se nad sebou zamyslet a použít MOZEK??? Je!!!!!,...tady ano a nebudem reagovat!!!!!! A neurážejte!!!!! Pak se nedivte, že pokračovat zde, asi spoustu uživatelů odradí*24*.Tak..*9* Děkujeme, že jste si to dočetli do konce*114*.