Traženje

Žena
Svrha traženja:
prijateljstvo
seks
veza
razgovor

Osobni podaci

Starost: 38 godina
Horoskopski znak: Jarac
Seksualna orijentacija: hetero
Bračni status: slobodni
Boja očiju: plava
Boja kose: smeđa
Visina: 178 cm
Težina: 80 kg

Seksualni hobiji i interesi

oralni seks
seks u javnosti
seksi donje rublje

Osobni opis

Ahoj,
netrávim tu svoj osobný čas denno denne. Opisovať sa je viacmenej zbytočné, konverzácia dá človeku omnoho viac ako pár stručných info v profile.

Je mi jasné, ze tých správ vám chodí veľmi veľa a preto nezvyknem vypisovať. Veľa nadržaných chlapov tu asi skôr len kazí dojem a potom sa ťažko vyberá... Čo sa dá pochopiť ale je fajn keď je aspoň nejaká odozva aj keď odmietavá keď už človek napíše.

Mnohé tu máte že keď už napíšeš zaujmi niečím originálnym... Skúste porozmýšľať čo také by ste napísali vy aby ste zaujali... Každá konverzácia začína obyčajným ahoj... Prázdnych komplimentov len za sprostým účelom sexu tu musí lietať denne tisíce takže je až nemožné dať kompliment tak aby neznel tuctovo 🤷‍♂️.

Čo tu nehľadám je nejaká jednorazová záležitosť to si môžem vybehnúť cez víkend do baru. Nemám rád jednorazový sex, ktorý nedá nič ani jednej strane... Je to strata času a energie. Nie som dokonalý a neviem všetko, vždy sa je čo učiť predsa ;) Čo však mám rád je keď sú sympatie a jeden druhému venuje patričnú pozornosť.

Na začiatok je vždy fajn sa trošku spoznať a až na základe vzájomných sympatií sa dá rozmýšľať nad niečím viac...