Traženje

Muškarac
Par: muškarac i muškarac
Grupa
Svrha traženja:
prijateljstvo
razgovor

Osobni podaci

Starost: 30 godina
Horoskopski znak: Blizanci
Seksualna orijentacija: hetero
Bračni status: slobodni

Seksualni hobiji i interesi

analni seks
duboko grlo
domina - rob
upotreba šake
fetiš na stopala
lateks
oralni seks
mokrenje
sendvič
seks u javnosti
seksi donje rublje
najlonke
grupni seks
SM
sperma
vezanje
swingeri
skrivanje
uniforme
visoke pete
dominator - rob
zadovoljavanje prstom

Osobni opis

Ahojky,

jsem hetero switch fena a spratek s převažující submisivní povahou, ale to neznamená že si neumím zkrotit i pořádný chlapy 😛 ráda sub a dom role odděluju, takže můj protějšek by měl být čistě dom a me hračky čistě bi sub. Pro svého pána žiju a dýchám a udělám pro něho co mu na očích vidím a mnohem více! Jsem hodně otevřená novým věcem a zkušenostem ale mám své meze ;) Jsem celkem dost masochistka ale o to větší sadistka ;)

Zde jsem především pro psaní ale když někdo hodně zaujme nemám problém vyměnit foto a třeba se i na něčem domluvit ;) takže ne určitě ti po dvou zprávách fotku nepošlu a už určitě ne erotickou ;) a to že mi pošleš fotku ať už civilní nebo dickpick je tvoje věc a opravdu není má povinnost ti ji oplatit!!! Když už mi chceš vážně napsat buď prosím originální a nezačínej konverzaci jako neoriginální prase myslící jen penisem ;)

ZA PENÍZE NECHODÍM, TAKŽE SE ANI NESNAŽ MI JE NABÍZET!!! TAK SAMO NEPRODÁVÁM SVÉ FOTO/VIDEO ANI SPODNÍ PRÁDLO ČI VÝMĚŠKY!!!

Pro začátek jsem asi řekla vše :D

Wruuu woof woof Sky 🐾

TaxiPraha... inteligentní, příjemný muž se kterým nebudete litovat setkani. Jeho ruce jsou hravé a fenomenální. Umí ženu uspokojit více způsoby a když odmění tak velmi chutně. Nebudete se ani chvíli nudit a odcházet budete s úsměvem na tváři, mokrým klínem a uspokojením na několik dní.