Osobni opis

Hledám kamarádku, přítelkyni, milenku .... prostě vztah, ženu, která mě bude mít ráda takového, jaký jsem, a která na mě ocení těch pár dobrých vlastností, které mám, a bude ochotná tolerovat ty méně dobré, které mám (jako ostatně každý) samozřejmě také.

Jsem samostatný, soběstačný muž, nicméně v některých oblastech, ve kterých většina žen exceluje, nijak nevynikám, spíše naopak.

Miluju přírodu, inteligenci (zdravý selský rozum), otevřenost, upřímnost, smysl pro humor, nadhled, pestrý, hravý sex (mimo jiné mám rád BDSM hrátky). Rád zajdu do divadla, na koncert, na výstavu, na festival, na kafe, na runnig sushi.. Ale moc rád jsem také doma - před 7 lety jsem se přestěhoval na vesnici kousíček od Brna (autem i MHD je to do Brna 30 minut), bydlím na konci vesnice téměř v lese, mám psa a dvě kočky (proto tu nemám myši a podobnou havěť a zahradu mi nelikvidují srny a jiná zvířata)... moc se mi tu líbí.

A co rád nemám? Lež, přetvářku a zatajování, to vědomě píšu na prvním místě, dále hloupost, vyčůranost, zlobu a v neposlední řadě stereotypní, nudný sex.