Traženje

Žena
Par: žena i muškarac
Par: žena i žena
Grupa
Svrha traženja:
prijateljstvo
seks
razgovor

Osobni podaci

Starost: 20 godina
Language skills: Slovenčina, Čeština, English
Horoskopski znak: Ovan
Seksualna orijentacija: hetero
Boja očiju: plava
Boja kose: smeđa
Visina: 190 cm
Težina: 75 kg

Dating Ads (2)

Niečo nové

Muškarac traži ženu
Slovakia Trnavský kraj

Som 20 ročný chalan z Piešťan. Snažím sa nájsť ženu, či pár bez ohľadu na vek či vzhľad na diskrétne stretnutie. Pri záujme oboch sa nebránim ani niečomu opakovanému. Vlastný priestor nemám ale auto áno. Preferoval by som niekoho, komu nevadí moja "zvrhlá strana" respektíve kto si chce tiež bez zábran a bez narušenia súkromného života užiť. Ak by vás môj profil zaujal napíšte mi

Seksualni hobiji i interesi

analni seks
duboko grlo
upotreba šake
lateks
oralni seks
mokrenje
sendvič
seks u javnosti
seksi donje rublje
najlonke
grupni seks
SM
sperma
swingeri
skrivanje
uniforme
transvestitizam
transseksualnost
zadovoljavanje prstom
predigra

Osobni opis

Zdravím, mám 20 rokov a bývam v Piešťanoch. Hľadám pár alebo ženu na spestrenie sexuálneho života. Mám záujem aj o opakované stretnutia ak sa obom stranám páčilo to prvé.

Moje sexuálne záľuby sú anál (všetko od jedného prstu až po fisting a viac), sex na verejnosti, mamičky, prstenie, cunilingus, neoholené, nezvyčajné diildá (značka bad dragon alebo podobne), stehná + boky a mnoho viac. Ak by ste mali záujem neváhajte sa mi napísať. (Myslím si, že by sme sa mali o čom pobaviť)

Na vašom veku ani vzhľade mi nezáleží a hľadám niekoho, komu nevadí mladý. Skúsenosti v sexe mám a vzťah som mal taktiež, čiže nie som jeden z tých "chcem stratiť panictvo".
Čistota je pre mňa jedna z najdôležitejších vecí.. Druhá je diskrétnosť, tú od vás ja vyžadujem a taktiež vám ju aj dávam.

Vlastný priestor nemám ale auto áno.