Traženje

Žena
Par: žena i muškarac
Grupa

Osobni podaci

Spol:
Starost: 35 godina 35 godina
Language skills: Čeština
Seksualna orijentacija: hetero biseksualci
Bračni status: vjenčani vjenčani
Visina: 179 cm 170 cm
Težina: 83 kg 62 kg

Seksualni hobiji i interesi

seks u javnosti
vezanje
uniforme
dominator - rob

Osobni opis

O ní:
Submisivně laděná žena na rodičovské dovolené, vášnivá čtenářka erotických příběhů, cvičitelka jógy, hravá objevitelka vinařských pokladů, příležitostná tanečnice, talentovaná klavíristka s velmi šikovnými prsty a stále nadržená příznivkyně sexuálních experimentů.

O něm:
Přirozeně dominantní rigger a plánovač, sportovně založený poeta a filozof, hltač haiku, výborný šermíř, zodpovědný střelec, milovník přírody, učenec dravých ptáků a lišek, obdivovatel ženských křivek, svědomitý lovec, přemýšlivý poutník, bezchybný sauner a pravidelný dárce krve po vasektomii.

o nás:
Hravý manželský pár s bohatým a zajímavým sexuálním životem. Návštěvníci erotických veletrhů, tématických akcí a shibari workshopů, kteří po idylických dnech rodinného života mizí do své tajné sklepní herny, kde se mohou bez zábran věnovat prohlubování svých dovedností a realizaci mnohých fantazií.

Rádi poznáme další zajímavé bytosti, které se vyskytují v naší dojezdové vzdálenosti, na setkávání a moudré řeči u lahodných japonských čajů, mysl rozjasňující kávy, opojných moravských vín, nebo u božské skutečné a afrodiziakální čokolády. Nechť nás sympatie zavedou k čemukoliv slastnému.