Traženje

Par: žena i muškarac
Par: žena i žena
Svrha traženja:
prijateljstvo
seks

Albumi korisnika (2)

Osobni podaci

Spol:
Starost: 42 godine 45 godina
Horoskopski znak: Jarac Škorpion
Seksualna orijentacija: hetero biseksualci
Bračni status: slobodni slobodni
Boja očiju: zelena zelena
Boja kose: smeđa smeđa
Visina: 176 cm 164 cm
Težina: 88 kg 61 kg

Seksualni hobiji i interesi

analni seks
duboko grlo
oralni seks
seks u javnosti
seksi donje rublje
najlonke
grupni seks
sperma
vezanje
swingeri
zadovoljavanje prstom

Osobni opis

Vaši praví partneři, ať jste ve vztahu jakémkoliv, si vás neustále váží a respektují jak vás samotné, tak i vaše hranice a to, že máte právo říci ne! Praví lidé, kteří patří do vašeho života, vás nesoudí, jednoduše vás pouze přijímají i s názory, které s nimi nemusí vždy rezonovat. Život není o tom, že s námi musí všichni souhlasit a dělat to, co my chceme, aby druzí lidé dělali. Berte, ale i dávejte zpět, abyste měli rovnocenné vztahy s lidmi. Pracujte sami se sebou také, věnujte se sobě, učte se, vzdělávejte se a hlavně zůstávejte trpěliví, když se vše neděje podle vás. Vše co si přejete není pro vás a vše se vám nesplní. Buďte pozorní, milí a vždy se chovejte slušně, nesnižujte se na úroveň lidí, kteří si vás neváží a nepatří do vašeho života.

A teď k věci,
hledáme pár věkově podobný , to že by měl být vtipný a originální, zdravý atd. snad ani psát nemusíme 😏 zkrátka kdo bude podobný nám, jak psychycky tak i sexuálně, kdo nás bude brát takový jaký jsme🫦 my jsme mazlíčci s obrovskou fantazií.

Stojíme spíše o štíhlejší postavy, nějaké kilčo navíc může být taky , prsa minimálně trojky, péro do 17 cm , přítel je hetero,
to pro začátek stačí 😀
Taky to nechceme na jeden den , no to asi nikdo 😏tak co najde se tu někdo?galerie na vyžádání pouštíme