Traženje

Muškarac
Par: muškarac i muškarac

Osobni podaci

Starost: 60 godina
Language skills: English
Horoskopski znak: Strijelac
Seksualna orijentacija: biseksualci
Bračni status: rastavljeni
Boja očiju: smeđa
Boja kose: smeđa
Visina: 189 cm
Težina: 90 kg

Dating Ads (1)

Just a male

Muškarac traži muškarca
Czech Republic Vysočina

Naivní víra,že snad existuje v tomto kraji samec s touhou po samci,to je důvod mojí inzerce,už ani nemám chuť psát,že můžeš poznat nebývalou rozkoš a nová poznání sebe samotného, prostě pokud chceš prožívat téměř nadpozemské uvolnění, totální sexus a být reálně samcem napíšeš.
Nebudu reagovat na dotazy - co to je,co hledáš,je to zajímavé, napiš více - ale jen muži, který zná, ví a chce realizovat své touhy v tantrickém sexu.
Není to zájem o eroticky vyšinuté hrdličky bez jakékoli sebereflexe ani zakuklené bázlivce, kteří se tajně snaží najít své tělesné možnosti.
Shrnuto a podtrženo - je v celém kraji Vysočina normální chlap s mozkem Evropana nebo jsem divný já, když věřím že slušnost se nezaměňuje za hloupost?
Děkuji pánové, hlavně prosím nepsat v pozdních nočních hodinách, když zrovna trpíte zvýšenou erekcí penisu a totálním výpadkem myšlení.Dekuji a také ne gay.
A dovětek - velká úcta k Vám, pánové, kteří jste odvážní, slušní a máte osobní odvahu být nositeli pokroku ve vnímání mužské sexuality v České republice, bohužel v této stoce a jinak ti nelze nazvat panuje přemíra dogmat, předsudků a z toho vyplývajících deviací.
Je mě ctí poznávat takové muže.

Seksualni hobiji i interesi

oralni seks
sperma

Osobni opis

Pro muže, kteří nehledají mysl, smyslnost, vzrušení pouze při bujarých představách na toaletách,ale chtějí zakusit nepoznaný svět tantrického sdílení