Traženje

Žena
Par: žena i muškarac
Svrha traženja:
prijateljstvo
seks
photo shooting

Osobni podaci

Spol:
Starost: 38 godina 26 godina
Language skills: Čeština Čeština
Horoskopski znak: Ovan Lav
Seksualna orijentacija: hetero biseksualci
Bračni status: nevjenčani partneri nevjenčani partneri
Boja očiju: smeđa zelena
Boja kose: smeđa blondina
Težina: 60 kg 58 kg

Dating Ads (1)

Vyšší Brod/Č.Krumlov a okolí

Par traži drugi par
Czech Republic Jihočeský kraj

Rádi bychom poznali sympatický pár nejlépe z oblasti zmíněné v titulku. Ale nebojte se nám napsat i od Českých Budějovic, Písku, Tábora... mobilní jsme.
Ona 26 let, on 38 let oba štíhlé postavy, žena hodně dělá cardio, on má jen rychlý metabolismus 😁 postavu mu tvaruje fyzická práce.

Hledáme lidi do 40 let štíhlé udržované postavy. Lidi co o sebe dbají. Slečna by měla být bi, aby se nebála i se ženou pomazlit a pohrát. Zkušenosti jako dvojice s někým dalším nemáme, každý zvlášť ano, když jsme spolu ještě nebyli.

Naše představa je trochu si popsat, vyměnit civil foto a v případě vzájemných sympatií sejít se na kafe a když si padneme do oka, další schůzka může proběhnout už někde v soukromí. Ale o všem rozhodnou sympatie a nálada. Nechceme nikoho do ničeho nutit a sami nechceme, aby na nás někdo tlačil. Reagujeme pouze na ověřené párové profily s alby, jelikož jsme sami ověření a fotky+videa v profilu máme. Pokud toto nemáte, prokažte se hned v úvodní zprávě společnou fotografii a papírem s napsaným nickem a dnešním datumem. A přiložte minimálně 6 různých erotických fotografií vašich tělíček ☺️.

Budeme se těšit na vaše odpovědi!

Seksualni hobiji i interesi

duboko grlo
seksi donje rublje
sperma
skrivanje
uniforme
visoke pete
dominator - rob
zadovoljavanje prstom

Osobni opis

Vítejte na našem profilu! 🤗
Jsme reálný pár z jihu Čech, co miluje sex ve všech směrech. Rádi zkoušíme nové věci a těšíme se, až si v našem seznamu přání odškrtneme sexuální zážitky s někým odsud, koho přizveme do naší ložnice. ☺️ Proto jsme si taky založili tento profil.
Jde nám primárně o to, seznámit se zde s reálnou slečnou, nebo aspoň párem, s kterými si padneme do oka. Prohodíme pár zpráv, nebudeme tlačit na pilu, prostě pohoda, klídek, a uvidí se, co bude dál. 😍
Svůj čas zde chceme věnovat hlavně tomu, co zde doopravdy hledáme. Pokud hledáš jen pokec, moc u nás nepochodíš. Pokud jsi muž, taky ne. Pánové dostanou prostor později. K pochvale fotek a videí slouží komentáře.
Jinak taky rádi fotíme a točíme videa, takže takže každá podpora kredity nás velmi potěší.♥️