Traženje

Žena
Par: žena i muškarac
Par: žena i žena
Par: muškarac i muškarac
Grupa
Svrha traženja:
prijateljstvo
seks
veza
razgovor

Osobni podaci

Starost: 44 godine
Seksualna orijentacija: biseksualci
Boja očiju: smeđa
Boja kose: smeđa
Visina: 175 cm
Težina: 69 kg

Dating Ads (1)

Striptýz a nahatá šou

Striptiz
Czech Republic Pardubický kraj

Pánský striptýz a nahá vzrušující šou pro váš večírek. Erotická zábava s nahatým ztopořeným mužem pro vaše oči i dotyky. Striptýz s tancem, možnost vašich dotyků, nadržené sebevzrušování s výstřikem v orgasmu na závěr. 42-let, sportovní vypracovaná štíhlá postava, 20cm vyholené mužství. Možné i soukromě. Bez nároků na odměnu.

Seksualni hobiji i interesi

duboko grlo
domina - rob
upotreba šake
fetiš na stopala
lateks
oralni seks
mokrenje
sendvič
seks u javnosti
seksi donje rublje
najlonke
grupni seks
SM
sperma
swingeri
skrivanje
uniforme
visoke pete
zadovoljavanje prstom

Osobni opis

Pánský striptýz s nahou autoerotickou šou pro vícečlennou společnost a nebo jen pro tebe. Předvedu striptýz a pak zcela nahý naplním večer mužskou autoerotikou. Sólo představení, volná zábava s tancem i dotyky. Ukázky vzrušování v intimních prožitcích včetně načasovaného vyvrcholení. Vytrvalá erekce pevně topořivého mužství příjemného sympaťáka. Zkušený a oddaný erotický společník na večer, nebo i vícedenní pobyt v nahotě. Seriózní a inteligentní, štíhlý 42-letý sport.postavy s delším vyholeným nástrojem. Jemné, milé, něžné a veselé povahy s touhou spontánně plnit ženám erotická přání. Přísně diskrétní a 100% spolehlivý. Velmi rád přijedu kamkoliv.


Striptér a nahý společník pro dámskou párty, nebo jen pro tebe samou. Zábava v erotickém duchu a nahého vzrušeného mužství pro oči nebo dotyky. Závěr v podobě mužského vyvrcholení. 42-let,štíhlá postava, 20cm vyholené erekce. Vše za symbolickou cenu dopravného.