Traženje

Žena
Par: žena i žena
Svrha traženja:
prijateljstvo
seks

Osobni podaci

Spol:
Horoskopski znak: Blizanci
Seksualna orijentacija: hetero biseksualci
Bračni status: nevjenčani partneri nevjenčani partneri
Boja očiju: plava
Visina: 183 cm 173 cm
Težina: 86 kg 61 kg

Osobni opis

Jsme pár, co hledá přátele (partnerský pár nebo i samotnou ženu) přimeřeného věku k hezkému přátelství, ale naší prioritou není dostat někoho do postele..
Hledáme především přátelství,někoho s kým se dá vyrazit na kole, na chatu, k vodě, na dovolenou, ale třeba i jen tak posedět někde v hospůdce i vínka nebo někde u ohně a pokecat u čemkoli..
Pokud hledáte "reál hned dnes" nebo někoho, kdo s váma vyrazil na první společné schůzce na swingers párty, nepište nám, my to nejsme..
Je nám v podstatě jedno, kdo jste, čím se živíte ( teda pokud nestřílíte lidi za peníze..), pro nás je spíše důležité, abychom si vzájemně rozuměli a našli společnou řeč..
Klidně můžete mít i nějaké to potomstvo, my jste bezdětní ( prozatím :-) , ale rozhodně nám prckové nejsou překážkou.
Na druhou stranu nejsme žádní puritáni a pokud si padneme do oka a bude nálada, tak se nebudem bránit i něčemu víc.. Zkušenosti s jinýmy páry už nějaké máme, i vč. výměny partnerů a víme že to může být fajn.. Nicméně nehledáme za každou cenu a nehodláme to lámat přes koleno.

Takže pokud jste to dočetli až sem a hledáte něco podobného jako my, zkuste nám napsat a uvidíme.. Třeba se hledáme vzájemně, jen jsme se ještě nepotkali.. :-) .
Nestojíme o nějakou výměnu fotek a nekonečné vyměňování virtuální pošty, proto jsme raději pro nějaké setkání někde u kafča nebo vínka, ze zkušenosti víme, že osobní schůzka napoví mnohem víc a realita na rozdíl od fotek bývá často jiná..

Pro MODRÉ nicky - vy a váš pinďa pro nás opravdu nejste pár, takže ušetřete čas svůj i náš a zbytečně nám nepište..