Traženje

Muškarac
Par: muškarac i muškarac
Grupa
Svrha traženja:
prijateljstvo
seks
razgovor

Osobni podaci

Horoskopski znak: Vodenjak
Seksualna orijentacija: homoseksualci/lezbijke
Bračni status: slobodni
Boja očiju: smeđa
Boja kose: smeđa
Visina: 178 cm
Težina: 82 kg

Dating Ads (1)

Aktiv na dildohrátky, mrd, FF

Muškarac traži muškarca
Czech Republic Hlavní město Praha

Najde se aktiv okolí Šumperska, Ústeckorlicka na mrd, hrátky s dildy poopřípadě fist? Já 45/178/85 normální pohodář. Ideálně dnes večer.

Seksualni hobiji i interesi

analni seks
duboko grlo
upotreba šake
fetiš na stopala
lateks
oralni seks
mokrenje
sendvič
seksi donje rublje
grupni seks
sperma
vezanje
swingeri

Osobni opis

Najdu aktiva na hrátky s dírou, dilda, a fist? Já 34/178/82 jsem rád v pasivní roli.

Hledám aktivní borce s pořádně velkým a tlustým pérem (min. 19/6, ale čím větší tím lepší). Chtěl bych vyhonit, vykouřit, chci aby jsi do mě zajel až po koule a pořádně mě opíchal, chci aby jsi mi taky protáhnul díru dildy a můžeš i vyfistit. Uvítal bych pravidelná setkávání. Prostory občas mám a vyžaduji 100% zdraví a diskrétnost.

Najdu někoho kdo rád dělá masáž? Rád bych našel někoho kdo by udělal celkovou relaxační masáž pro potěšení a uvolnění. Chtěl bych se jen nechat unášet příjemnými pocity. Hledám někoho kdo rád masíruje celé tělo, včetně všech partií - zadek, třísla, koule, prostata atd. bez finančních nároků. Pokud by tě vzrušovalo i holení intimních partií, rád dám své tělo k dispozici.

Rád bych zažil olejovou masáž celého těla. Zaměření na prostatu a genitálie. Tel vše urychlí, foto pomůže. Prostory mám. Zaručuji čistotu, úroveň, mám rád pohodové prostředí, vonné oleje, relaxační hudbu.