Oglasi za upoznavanje (4)

Dáme si sraz někde na odlehlém klidném místě, přijdu k tvému autu, otevřu zadní dveře, kde už budeš připravená a ukážeš svou připravenou kundičku. Kleknu si k ní a začnu jí hezky lízat, sát, prstit a dráždit. Přivedu tě k orgasmu a odcházím. Nebo bys ráda jiný konec, kouření, 69, sex? Zkusíme to, nebo máš nějaký jiný nápad, napiš. Mostecko a široké okolí. Čistotu, zdaraví, ochranu a diskrétnost z obou stran beru jako samozřejmost. Pokud máš partnera, může se dívat z předního sedadla, nebo přes okýnko, nebo můžem jít do hetero trojky (nic mezi muži).

Najde se tu nějaká odvážná kočička na dovádění po vzkazech (emailu). Dlouhodobě. Do detailu ti popíšu, jak se špička mého jazyka noří do tvé kundičky a ochutává tvou šťávičku a poštěváček, jak rukou svírám tvé prso a prsty dráždím bradavku, nebo jak můj ocas vyplňuje tvou mokrou prcinu... Vyměníme fotky, nebo videa a můžeme naše příběhy a představy časem zrealizovat. Při symatiích může být i pár (on hetero).

Centroplan Centroplan
Muškarac traži par
Czech Republic Ústecký kraj
Without trans

Dáme si sraz někde na odlehlém klidném místě, on bude na místě řidče, ona na zadních sedadlech. Přijdu k vašemu autu, otevřu zadní dveře, ona mi ukáže svou připravenou kundičku, kleknu si k ní a začnu jí hezky lízat, sát, prstit a dráždit. On se pouze dívá ze sedadla řidiče. Přivedu ji k orgasmu, odcházím a vy odjíždíte. Nebo bude jiný konec, kouření, 69, sex, hetero trojka (nic mezi muži)? Zkusíme to, nebo máte nějaký jiný nápad, napište. Mostecko a široké okolí. Čistota, zdaraví, ochrana a diskrétnost z obou stran beru jako samozřejmost.