Oglasi za upoznavanje (1)

Rad sa zoznamim s jedným konkrétnym chalanom/mužom, ktorý je sexuálne nastavený dominantnejšie, ma nedostatok sexuálnej pozornosti a starostlivosti resp. nie toľko, koľko by chcel:)
Veľmi rád a oddane by som pravidelne a presne podľa tvojich predstáv plnil všetky tvoje sexuálne požiadavky bez rozdielu, či už by išlo o fajčenie tvojho vtáka dokonca, lízanie gul, zadku a iných časti tela resp. ak by si si mal potrebu zasukat, bol by som tam na to, aby som podržal. Vrcholom môjho uspokojenia bude, ak budem mať možnosť ti pravidelne pomôcť ventilovať tvoju vlastnú nadržanosť bez toho, aby si mal potrebu mi čokoľvek opätovať.
Zaujal ta takýto scenár? Daj prosím vedieť za predpokladu, že si seriózny, diskrétny, 100% zdravý a nestriedas sexuálnych partnerov ako na páse - mal by som mentálny blok stretnúť sa s kýmkoľvek, kto by to nevidel podobne.
Maj prosím atraktivny vzhlad (nehladam tehlicky na bruchu a fyzickú krásu, no rovnako ani nie haldu slaniny, ani 15cm vtaka a ani výšku 170 cm (myslim, ze je to zrozumitelne).
Ja atraktivny sympaticky inteligetny clovek na urovni....