Nejabsurdnější výmluva

Zkušenosti s tímhle nešvarem

Milí amatéři a amatérky,
jakou nejabsurdnější výmluvu, proč člověk nemůže dorazit na schůzku, jste dostali? 😄

To, že člověk může onemocnět, mít nějaké zranění, to se stává. Ale že vás pak začne ignorovat, už je celkem trapné. 😄 Jsme snad dospělí, tak se tak chováme ne? Pokud se nechci sejít, tak to napíšu. My nikomu hlavu neutrhneme. Nejde o život.

Jinak u nás byla nejabsurdnější výmluva - zlomená klíční kost. Celý den nám dotyčný nenapsal a hoďku po neproběhlém setkání přišla zpráva s fotkou. Chvíli jsme mu věřili, jenže když výmluvy pokračovaly(několik týdnů), zkusili jsme dotyčného nachytat.
Rýpala jsem a rýpala, dokud mě nepozval na výlet. Jaké “překvapení” když pro mě nikdo ráno nepřijel, ale celý den svítil online. 🤣

Takhle podobně jsem dostala pozvání na kávu, na večeři, do kina. V den schůzky nekomunikovali a už nikdy nenapsali.

Kvůli takovým joudům přichází o možnost nás poznat spousta fajn lidi, které odmítneme…
Syn si vzal bez dovolení auto. Upřímně byl jediný, který nedorazil.
Jednou jsem byl domluvenej s párem, který mi druhý den ráno napsal, že se ožralí jako svině a že sotva chodili 😀
Tady je foto poradna. 30 znaku 30 znaku
Nejhloupější argument proč to nejde jsem napsal sám. "Musím k veterináři, oslepla mi pres noc kočka" jen tak někdo nevymyslí :)
"Sežrala jsem dvacetikilový jehně..."
Treba by se mohl udelat nejaky standardizovany seznam vymluv na ktery by pak slo odkazovat, ulohcilo by to hodne veci.
"Promin, ze jdu pozde - osmicka (ztratil jsem klice)"
"Hele, nam to nevyjde - dvojka (nejede nam auto)"
"Jak rad bych ale 5C (umrela matka/otec/babicka/cele pribuzenstvo)" a tak*1*
Nebo treba
"Ahoj, promin sedmicka (ujela mi tramvaj), ale pak urcite prijedu" "Tak to nevyjde 232 (ony tady vlastne tramvaje nejezdi)"
A tak*3*
Vidím, že je to opravdu všude stejné. Jen mě opravdu hodně mrzí, že když někoho odmítneme tak možná to mohlo vyjít. Ale času je málo a stále řešit pořád dokola stejné chování opravdu unaví. Tak jedna naše zkušenost. Po x-té schůzce bez výsledku, se nám ozval muž. To bylo psaní o tom, jaký je to zde plevel apod. Prostě jsme zase uvěřili, že konečně jsme našli. Domluvená schůzka, zamluvený pokoj. Těsně před schůzkou sms vyjíždím těším se....... My čekali před hotelem a nic. Večer přišla zpráva že se omlouvá že mu došel benzín :-)))). Za dva dny zrušený nick, za týden nás kontaktoval nový nick, ale dotyčný zapomněl jaké nam poslal foto a poslal je znovu z jiného nicku. Ale stále věříme, že se slušní chlapi zde najdou.
Zajímavý fenomén je,že se ty jejich výmluvy a celkové scénáře zdejšiho mužského dna nemění 🤣
Sám o sobě mohu tvrdit, že jsem dochvilný a spolehlivý. Nicméně se mě taky stalo , že se prostě něco pokazilo a musel jsem couvnout na poslední chvíli. Paradoxně.. partnerka si 4 na poslední chvíli rozmyslela 🤦 paradoxně vážně se něco muselo udělat v práci, byl jsem tam asi 3 dny v kuse a neměl jsem ani telefon u sebe. Hned jak jsem se k telefonu dostal jsem volal s omluvou a byl jsem samozřejmě nejhorší. Podotýkám, že před tím jsem se přijel s kytkou jen seznámit. A naposled mě skolil covid. Skončil jsem v nemocnici na JIP. Asi mě není souzeno se seznamovat na amaterech 😄
Ale ostatní schůzky byly realizovány ke spokojenosti všech.. Takže vím, že ono se vážně něco může pokazit. Nicméně zdejší komunita jsou ve většině případů jen slibotechny a kazí to těm, kteří stojí o skutečné seznámení.
Vždycky se může něco stát. Omluvu vezmu, když vidím snahu to napravit. Ale pozvat mě někam, říct si o adresu a druhý den nepřijet je celkem trapné. Dotyčný tady svítil každý den. Po víc jak měsíci napsal, že co se mezi námi stalo, zda jsem naštvaná, že vůbec nepíšu. Nooo, proč asi, když mě vyghostoval… Ještě jak dělal hloupého.. A kvůli takovým už nemám ani moc chuť se s někým seznamovat. Dáš jim čas, musíš si na ně i udělat čas a pak nic…
Zase to berte tak, kdo by se chtěl sejít s někým, co jeho zábava je zdržovat lidi a pak se vymlouvat a blokovat. V tom slyším malý penis a mamahotel případně nasraný ženský 😃
Ahoj bbhhbbbbbbbbbbbbnjjjjjzhgrrrrrrfttttttttttttttt
Čemu nerozumím já, proč někteří ověření uživatelé za červenými nicky sami nabídnou osobní setkání, že mají obrovský zájem se seznámit osobně a poté, když má dojít ke schůzce, tak do toho něco vleze, ať práce, zdraví, cokoli. Stát se to jednou, dvakrát, neřeknu, ale znám tu takový nic, co se "domlouvá" už 9 měsíců. Je mi jasné, že k osobní schůzce nikdy nedojde, jen mne baví, jaký bude důvod tentokrát 🤣 (szerkesztett)
mam nejak stejne skusenosti to se jeste domluvime na místě druhy posle misto komunikace vse ok ale paknprestane komunikovat v den setkani nebo par dnu předem a nebo napise druha osoba a kdyz ji reknu zebtet ne ze se domluvime na zítra tak posle rovnou dohaje
vamp92
vamp92 Inaktív 2 évekkel ezelőtt
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Chat přitahuje chronicky nemocné a chronickou smůlou postižené existence jako mucholapka.

Jakmile si uvědomíte, kde se chabrus a průseráři soustředili, můžete podlehnout scestné myšlence je z hnízdiště vykouřit. Chyba! Nechte je, kde jsou a začněte si plně užívat styk s fyzicky i psychicky zdravější populací ve zbytku světa.

Speciální místo v mém srdci má "píchla mě včela do jazyka".
Kurňa... ale to se stát může 🙈 teda aspoň mně se to stalo, jen jsem teda nešla na zasukaci rande
A je to tady. Nakažena nevysvětlitelnou smůlou. Saješ včely běžně a bodla jen ta jediná? Vypadala v tu chvíli jako hašlerka? Stává se ti takových věcí víc? (szerkesztett)
Léto, pití..... prostě jsem se napila..nic neobvyklého v letních dnech
Mě se o sršni zdálo, ale nepíchla mně, ale nechala se odstrčit...
Potvrzuji, ja sem se napila jednou v lete z plechovky a byla sem bodnuta taky. kdyz sem byla s partnerem na prochazce a nevsimla sem si, ze mi tam vlezla sršeň.. zazitek, ktery uz si zopakovat nechci *385*🙈
Jsem na cestě, nebo rovnou ghosting. Tak už se mi nikam courat nechce. A to jsem si řekla, že modré nebudu posílat rovnou do hajzlu a dám jim šanci na to trapné kafe.
Kdysi se mi typek vymluvil ze schuzky, ze se mu vybila baterka na aute. Tak si rikam, to se stava, okay.

No, za 20minut mi napsal vzkaz, ze se omlouva, ale ze nemuze dojet, protoze akutne musi odjet do prace nekam az do nejaky tramtarie.

Na mou otazku, jestli je v poradku, si me zablokoval *3**3* (szerkesztett)
Naše první zkušenost po zaregistrování byla taky blok.S místním amatérem jsme byli domluvení na trojku,pár dnů před akcí z ničeho nic blok.Uplne všude....od WhatsApp až tady 🤣 Já z toho byl úplně blbý,proč by to někdo dělal?no jo to jsme nevěděli,že tady je to úplně normální....pak se člověk probere do reality.Ale jako začátek nás to teda pěkně nasralo a byl to docela šok 😆
Nám se nevymlouvaji. Nám píší, že jsou na cestě. A pořád na cestě a stále na cestě. A pak přestanou psát.

Další byl skvělý, že prý je ubytovaný ve stejném hotelu,, ať za ním přijdeme na pokoj. To číslo v daném hotelu neexistuje, takže jsme nikam nešli*3*
"Přežral jsem se písmenkové polévky a zvracím abecedu..."
Keď človek chce, všetko sa dá... Všetko ostatné sú len vyhovorky
Omlouvám se,ale musím k holiči......
Zapomněl jsem a dal jsem si pivo, tak nemůžu řídit....
Přibral sem,tak se ozvu az zhubnu....
Bagráci chtějí zůstat déle v práci, tak jako mistr musím zůstat s nimi 🤷🤷
Nemam primo nejakou vymluvu,ale mam takovy svuj nazor. Na vymluvy kolikrat ani nedojde. Je pravda,ze to taky jako Ty nechapu,ale pohledu na to muze byt mnoho. Prvotne si myslim,ze je to o tom,ze velka vetsina zde pritomnych vlastne ani nic nehleda,je za falesnym profilem a dela mu / ji dobre uz jen ten napnelismus okolo vypisovani a o zadnem setkani nikdy ani nepremysleli. Co u toho delaji je otazkou. Ale ja z pohledu chlapa mohu rict,ze je to tady katastrofa a co tady byvalo cca pred 15 ti lety kdy jsem zde mel prvni profil uz proste nikdy nebude a jde to od 10 k 5. Je mi smutno z toho jak si temer kazda ( je li to skutecne zenskeho pohlavi ) protireci,kdyz se resi nejaky inzerat ci odpoved na nej. Chce takoveho nebo makoveho,chce takovou pozornost,svobodneho,zajisteneho co ma zazemi,co ji bude rozmazlovat,bude pro ni jezdit mercedesem nebo bawem,co ji pozve na veceri a na drink,vylet,sport a kdyz behem konverzace vyplyne,ze takovy vlastne je,chce ona vlastne neco uplne jineho. Bylo by lepsi kdyby byl zadany,aby se nemusela vazat a bla bla bla. Takze pak nedojde ani na ty vymluvy,protoze nedojde ani na reseni nejakeho setkani. Ja po letech nedavno dosel tak daleko,ze na schuzku opravdu doslo (divil jsem se az moc,ze se to tady stane) a neresil jsem ani to,ze jsem jel 50km abych si tam dal s onou pani kafe,pokecal,rekli jsme si na rovinu,ze si asi rozumet nebudeme a jeli jsme zase kazdy domu. Ok,zadnej problem. Proc by to melo byt jinak? Ale asi je to tady o zoufalcich co nemaji koule na nic a hodka dve casu par stovek na naftu a kafe je asi zrujnuje a pak jsou z toho ty vymluvy nebo uspokojovani se u klavesnice. Je mi z toho smutno,ale co nadelame? A vypravet nekomu,ze jsem takovy a makovy... pak to ani nedokazat je asi zdejsi fenomen. Sice tady mam nekolikaty profil a vzdy kdyz ho zrusim a reknu si A DOST !!! stejne casem asi z nejake nudy zalozim novy a doufam. A pritom jsem tady zadny extra vztah nikdy nenasel. Když,tak mi to prinesl zivot v civilnim svete a pak jsem treba paradoxne zjistil,ze dotycna ma nebo mela profil na Amaterech tady,ale opacne to nebylo.A kdyz jsme pak s moji ex hledali nekoho na trojku,stejne jsme zase nasli v realnem zivote a ne tady.Ale i tak stale treba inzeruji a doufam ač uplně neverim.Nevypravim,ze toho mercedesa,bmw mam taky a ze jezdim i Octavii,protoze to nepovazuji za hodotu a dulezite,nevypravim,ze vzit zenskou na veceri,drink,do divadla je pro me hodnotnejsi nez ji mit hned prvni den v posteli,protoze to asi nikoho neoslovi.
Mám ale jednu ( pro mě) vtipnou situaci.
Jeden mi machroval jak má nejnovějšího bavoráka, že prodává dům apod. Posílal fotky .. ( umím obcházet realitku)

Pak jsem přišla na to, že ten dům má 4 majitele a video z auta posílal když kroutil volantem a někomu ho myl v myčce 😃😃 (szerkesztett)
jj zname taky si umim vsimat detailu na fotkach :P
Nevím co člověk musí mít v hlavě aby si vymýšlel co všechno má a je to cizích lidí 😃
Je to smutné ale to tak.Ja mám skúsenosť pár krát z párom. Čakám 1250 km od domová. Sme na ceste a nikto nedošiel. Tak verím že sú ľudia medzi nimi, ktorí to berú vážne a dôjdu. Je jedno či je to jedinec alebo pár. Každý si nájde výhovorku. 😞
To by se mi fakt chtělo jet 1250 km od domova 🤦
Kravovina a debilita.Pardon ale jinak to napsat fakt neslo.
však ty se umíš taky dobře vymlouvat a vykrucovat
My se tu před lety s mužem našli. Jsou z toho dvě děti a láska jako trám. Vrátili jsme se sem za zábavou a jsme hodně zklamaní z toho, kam to dospělo.
Gratuluji k vašemu setkání zde a manželství*114*
Nooo pred lety. To to tady bylo jine. Dnes nejde najit ani ta zabava. Jak jsem psal.. Ani na trojku jsme tady nemohli sehnat s moji ex nikoho. Ani chlapa natoz holku.
Častý problém, proč tu lidé nemohou nikoho sehnat je ten, že nehledají sami reálně lidi. Takže si vybírají ty nereálné a světe div se, že nereálný člověk se na schůzku nedostaví
To si vystihl naposto dokonale.
Vytesat do kamene.