Keresés

Pár nő & férfi
Pár nő & nő
A keresés célja:
barátság
szex
viszony
beszélgetés
fotózás

Felhasználói videók (3)

Szex hobbik és érdeklődési körök

anális szex
mély torkozás
latex
orális szex
szendvics
szex a nyilvánosság előtt
szexi fehérnemű
csoportos szex
szvinger
egyenruhák

Személyes leírás

Sice je to nejspíš nereálné, ale něco napíšu. Jako muž rád poznám reálný pár, nebo ženu k dlouhodobému přátelství s výhodou. Komunikuji výhradně s párem, tedy mužem a ženou a snažím se co nejdříve si domluvit nezávaznou schůzku - kávu. Důvod je prostý, poznat, zda jsou sympatie a zdá se skutečně jedná o pár a ne o nějakého sólo muže. Objevuje se tu takový nešvar a to, že ,, pár,, hledá, ale píše jen muž, kterého ve skutečnosti zajímá jen co bych ,, dělal,, jeho ženě. Rád popíšu o věcech a představách, nicméně nemám chuť ani čas si vypisovat s nějakým joudou.
Nešvar č.2 - pokud nějaký pár hledá, je takový problém si dát aspoň profilovou fotku a něco o sobě napsat? Skutečně odmítám reagovat na prázdné profily. Taky mám své soukromí a tady jej prezentovat nehodlám. I přes to tu něco o sobě mám, včetně foto postavy a videa. Takže pokud odmítnu poslat prázdnému profilu civilní fotku na první dobrou, je to zcela adekvátní a přirozená reakce.

O mě:
39 let, s vlastním bydlením v blízkosti Olomouce. Vozidlo mám, takže jsem i mobilní. Pracující, nekuřák, hygiena a slušné jednání samozřejmostí, nekonfliktní. Domluvené věci dodržuji a respektuji. Foto v profilovce je autentické.
Nejsem ubožák, který si nedokáže najít protějšek, taktéž nemám potřebu utíkat od reality. Nicméně poznat sympatický a otevřený pár, nebo ženu se mě nedaří, proto to zkouším takto.