Anál a kondomy

Jak to máte? Prcáte partnery / partnerky do zadečku s gumou, nebo bez? A když bez nemate problémy s infekcemi?

Podle mne je to bez gumy mnohem lepší :)

Vždycky bez kondomu a nikdy se nic špatného nestalo, základ je důkladná hygiena ženy. Pak lze i střídat otvory, klidně všechny tři. Sama s tím nemám problém.
Mam rada kdyz je to bez…zacuka mu v nem a prdelka je plna horkeho mlicka
Já vždy bez kondomu, ale je pravda že jsem se tam ještě nedostal, moje žena je úzká, a než ji stihnu roztáhnout tak se udělám, takže vždy stříkám na zadeček
Klidně i bez, s dlouhodobou partnerkou, ale je to pak konečná zastávka.
Když pak přesadím kořen zpět do prciny, holt si už do prciny vezmu kondom.
Protože infekce močáku je nespravedlivej trest za to, že mi podrží prdelkou.
A tosamé i s prsty -- prostě hlídat si, kterej už zpět do prcinky nepůjde, dokud se neumeje.
A fakt nejde o to, žeby byly špinavý -- prostě je to osídleno jiným mikrobiomem a pere se to -- čistotná, nebo nečistotná.
Tvoje věc. Základní školu máš, svéprávný jsi -- poradíš si! :_)
Jo když to dělám úspěšně už 10 let a nikdy mi nic nebylo tak je to asi v pořádku
Celkem sobecká odpověď anebo ti nedošla pointa. A co partnerce? Žádná vaginální infekce?
Tak to rozhodne ... sukat predni dirku po zadni dirce je zbytecna prasarna a hrozi to zanetem a komplikacemi.
Bez. Po sexu umýt a vyčůrat se. Základem je neměnit dírky. Jak se přejde na zadní, už nejít dopředu. A nikdy nikdo neměl problém.
Vždy bez. Po sexu umýt a nikdy nebyl problém ani na jedné staně.