Keresés

Csoport
A keresés célja:
szex

Felhasználói albumok (1)

Személyes információk

Kor: 54 évek
Zodiákus jele: Ikrek
Szexuális irányultság: heteroszexuális
A szem színe: zöld
Magasság: 180 cm
Súly: 75 kg

Szex hobbik és érdeklődési körök

anális szex
mély torkozás
öklözés
orális szex
szendvics
csoportos szex
szadomaso
megkötözés
szvinger
uralkodó - rabszolga

Személyes leírás

Moji občasnou přítelkyni na sex nabízím na gang bang. Krásná šťavnatá voňavá 19tenáctka, pevná prsíčka, kulatý malý zadeček, úzká kunda, drobná, štíhlá, pevná postava, šikovná pusinka. Nádherná mladá holka. Viz foto v galerce.
Gang bang budu s kámošem pořádat v Přerově (Olomoucký kraj) každý týden. Sondujeme zájem. V případě zájmu máme v záloze další mladé holky, které mají rády víc mužů.
Pravidla: muži příjemného vzhledu, bez věkového omezení, přítelkyně si vybere, případně odmítne, nebo připustí. Max. 5 mužů na párty. Orál na rozjezd v případě sympatií bez ochrany, sex s ochranou, zvládne 3-5 penisů najednou, možno i jednotlivě s diváky. Finanční příspěvek na organizaci 2000,-KČ/osoba. V ceně veškerý servis (kondomy, sprcha, občerstvení, alko/nealko nápoje). Jde nám o zábavu. Já se dle chuti připojím. Párty cca 3 hod., v bytě vybaveném na skupinový sex. Adresu sdělím po registraci na mail funandsex@seznam.cz.




Sex mě baví, jsem hodně náruživý, takže mám chuť poznávat nové ženy a navzájem se obohacovat. hodně jezdím, ale většinou jsem v Přerově, občas taky v Praze a často v Pardubickém kraji, ale i jinde. Jsem k dispozici všem, které sex baví a pokud ony budou bavit mě a já je tak FUN AND SEX.