Keresés

Pár nő & férfi
Pár nő & nő
A keresés célja:
barátság
szex
viszony

Személyes információk

Nemek:
Kor: 34 évek 32 évek
Zodiákus jele: Nyilas
Szexuális irányultság: heteroszexuális biszexuális
Családi állapot: házas házas
A szem színe: barna zöld
A haj színe: fekete szőke
Magasság: 194 cm 170 cm
Súly: 95 kg 65 kg

társkereső hirdetések (1)

Hledáš bydlení

Hölgyet kereső pár
Czech Republic Středočeský kraj

Ahoj bydlíme kousek od Benešova u Prahy ve vlastním rodinném domě s velkou zahradou jsme manželský pár a hledáme slečnu ženu buď na vztah ve třech nebo jen bydlení a nebo bydlení s tvorbou sem i jinam. Bližší info v sz

Szex hobbik és érdeklődési körök

mély torkozás
orális szex
szex a nyilvánosság előtt
szexi fehérnemű
harisnya
csoportos szex
spermiumok
sunyi
egyenruhák
magassarkú
ujjazás

Személyes leírás

TAK TOHO MÁME AKORÁT DOST BEZ OVĚŘENÍ ROVNOU BLOKUJEME


Takže máme vyplněný profil máme ověřený profil máme galerie videa. Myslíme si že je to úplný základ pokud ty nejsi schopný/á vyplnit profil udělat galerii ani nepiš rovnou blokujeme.

Pokud je problém ověření přes webkameru je to pro nás další důvod proč si myslet že jsi další fake profil a znovu ani nepiš.

Pánové pokud pošlete fotku péra a první věta bude pod mrdat vycákám ti kundu jděte rovnou do ignorace. Nesnášíme primitivní jedince a neandrtálce rovnou dáváme do ignorace. Muž na úrovni jak inteligentně tak vzhledem s pěknou výbavou dole a Bi je vítán( to znamená pokud nás zaujme) nescházíme se s každým kdo si tu napíše
Jsme manželský pár kde ona Bi bydlíme kousek od Benešova máme vlastní rd s velkou zahradou. Nejsme sami dva jsme rodina to je dva dospělí a dvě d. Máme dva psi tak je pro nás náročné jezdit na konec republiky nebo dělat různé věci přes den.

Co hledáme je žena do vztahu ve třech nebo ženu co hledá bydlení můžeme nabídnout podnájem. Také by jsme našli nějaký fajn pár nebo samotnou ženu na tvorbu nových videii a galerii. Nehledáme sexuální turisty nebo kdo jde s každým.

OTROKY SUBÍKY a jiné individua nehledáme