Keresés

Férfi
Pár férfi & férfi
A keresés célja:
szex

Személyes információk

Kor: 42 évek
Nyelvi készségek: Čeština, English, Slovenčina, Polski
Szexuális irányultság: biszexuális
Családi állapot: nem házas partnerek
A szem színe: kék
Magasság: 193 cm
Súly: 88 kg

társkereső hirdetések (2)

Sportovec do 35ti do vířivky?

Férfi keresi férfit
Czech Republic Hlavní město Praha

Ahoj, hledám sporty nebo štíhlého mladého nekuřáka do 35ti let ke mě do vířivky...a to další se pak uvidí, mám rád dost věcí, drink, diskrétní cákání, pohodovej čas večer, mohu skoro každý den 8má večer a dál. Jsem diskrétní a zdravý, vše bezpečně, na pohodu. Ty nemusíš dělat nic, jen si užívat doteků zkušeného muže. Rád se dotýkám pěkného těla a péra, možno i lehká relax masáž, dráždění dírky, ty klidně zvědavý a nezkušený; možná i fo tobě, napiš, řekneme si víc. Měj fajnovej den a díky, že sis přečetl můj inzoš a dočetl ho až sem. Těším se na tvou odpověď:-)

Szex hobbik és érdeklődési körök

anális szex
mély torkozás
orális szex
csoportos szex
szadomaso
spermiumok
megkötözés
egyenruhák
ujjazás

Személyes leírás

AHOJ!!!

Mám rád sportovní/štíhlé mladé muže 18-35let, kteří se nechají poslušně honit/kouřit a třeba je i láká vyzkoušet bezpečně něco víc...

Chci najít štíhlého/sporty mladého chlapa, který bude nejlépe pravidelně dojíždět na odběr semene. Ty nebudeš dělat nic, jen se necháš ode mě svléknout nebo jen vytáhnout péro a já tě svýma zkušenýma rukama nebo i ústy přivedu k výstřiku, pěkně pomalu... (pokud chceš, klidně přes kondom, nemám s tím problém). Jsem trochu dom, takže ideálně můžeš zažít i lehce tvrdší zacházení - vše ale domluvíme dopředu.

Místo mám. Můžeš být klidně jen zvědavý hetero/bi nezkušený. A opravdu ty sám nemusíš dělat nic, ideální představa je ta, že ty budeš nahý a já oblečený. Když budeš chtít mé péro, musíš si ho zasloužit, napoprvé se k němu určitě nedostaneš!!! A jen na okraj, mám mega dávky mrdky:-)

Jsem diskrétní, férový, zadaný, zdravý. A řekl bych, že jsem dost šikovný a zručný:-)

Jo a pokud máš prázdný profil a chceš mi napsat, tak napiš pár řádek o sobě a rovnou přilož i nějakou fotku, nejlépe postavy v plavkách.

A pokud nejseš přímo z Prahy, můžeš u mě i přespat, když se dohodneme.

Těším se na tvé péro a semeno!!!