Keresés

Pár nő & nő
A keresés célja:
barátság
szex
fotózás

Személyes információk

Nemek:
Szexuális irányultság: biszexuális
Családi állapot: nem házas partnerek nem házas partnerek
A szem színe: kék kék
A haj színe: szőke barna
Magasság: 175 cm 156 cm
Súly: 75 kg 41 kg

Szex hobbik és érdeklődési körök

anális szex
mély torkozás
öklözés
orális szex
szendvics
szex a nyilvánosság előtt
szexi fehérnemű
harisnya
csoportos szex
spermiumok
megkötözés
szvinger
sunyi
magassarkú
ujjazás

Személyes leírás

Ahoj, jsme pár.
Rádi bychom napsali pár instrukcí pro jedince, kteří by nás chtěli oslovit:
Více než jeden člověk se oslovuje množným číslem. Pokud Ti to už teď připadá složité, zkus to vydržet a nenapsat nám. Jsme pár z Čech, proto prosíme, piš nám buď gramaticky správnou češtinou nebo to zkus vydržet a nenapsat nám, pokud Ti slovo gramatika nic neříká. Výjimkou je, pokud umíš psát správnou gramatikou v jiném jazyce. To nám klidně napiš. Ale jelikož popisek píšeme česky, asi mu stejně nerozumíš.
Jsme společenští a proto se rádi seznámíme s páry a ženami v podobném věku jako jsme my. Takže pokud váš věk začíná 4 a výše, jste nejspíš téměř 2x starší než slečna od nás. Proto prosím zvažte, jestli nám chcete opravdu psát. A když píšeme s páry a ženami, myslíme tím opravdu jen páry a ženy. O samotné muže opravdu nestojíme a až stát budeme, vybereme a oslovíme si sami. O profil se stará on, takže nabídky na schůzky v jednotném čísle se berou jako navrh k homosexuálním praktikám😉.
Máme zde spoustu galerií a videí, ale standardně prezentujete vždy jen část. Takže pokud si budeme sympatičtí, rádi vám ukážeme i více.

A nakonec instrukce pro ty, kteří nás poznají a náš profil si spojí s reálnými lidmi- námi. Nedělejte z toho takové drama. Lidská sexualita tady byla a bude. Není to nic nelegálního. Naopak - až se potkáme osobně, rádi si s vámi na téma amatéři.cz popovídáme...