Keresés

A keresés célja:
barátság
szex
viszony

Felhasználói albumok (1)

Személyes információk

Kor: 54 évek
Zodiákus jele: Skorpió
Szexuális irányultság: biszexuális
Családi állapot: elvált
A szem színe: kék
Magasság: 170 cm
Súly: 80 kg

társkereső hirdetések (4)

najdu ?

Férfi keres nőt
Czech Republic Olomoucký kraj

hledám dívku, ženu, která by ke mě přišla do mé osobní kanceláře, sedla si přede mě a poslouchal mé pokyny ... napřed si tě osahám, prohlédnu a poručím ti začít si hrát s tvoji kundičkou, pak roztáhneš nohy a já si budu hrát s tvým klínem rukou, jazykem , to už budu mít tvrdý ocas , který budeš moci vzápětí ochutnat ...a zbytek ?? Může být se sexem i bez, miluji ženský orgazmus na jakýkoliv způsob .. vše 150% diskrétnost a zdraví ..tak kdo si troufne i za FO ??

Szex hobbik és érdeklődési körök

anális szex
mély torkozás
öklözés
latex
orális szex
pisi
szex a nyilvánosság előtt
szexi fehérnemű
harisnya
csoportos szex
szadomaso
spermiumok
megkötözés
szvinger
sunyi
magassarkú
uralkodó - rabszolga
ujjazás

Személyes leírás

hledám dívky , ženy , dámy , které jsou submisivně zaměřeny ., postupem času jsem přišel na to že jeden z nejkrásnějších okamžiků je ženský orgazmus a navíc spojený s "lehkým" SM. , svazování, kolíčky, vosk,, přiměřený výprask, nucená nahota, dráždění bradavek a pohlaví , oddalování orgazmu a nucená masturbace, přivazovaní a vymýšlení dalších a dalších rolí, jako třeba sub - sekretářka , sub-prodavačka, sub-společnice, sub-kočka, sub-servírka atd. atd. To vše zaměřeno jen na jednu věc.. maximalizovat ženský orgazmus ( ano užiju si také své a ani bezpečnému sexu se nebráním , ale jen po dohodě není to to hlavní ) .
Pokud by jsi chtěla zažít něco podobného , ať už jednorázově nebo dlouhodobě nestyd se a ozvy se .Něco vymyslíme a určitě si to užijeme :-)