Keresés

Pár nő & férfi
Pár nő & nő
A keresés célja:
barátság
szex
beszélgetés

Felhasználói albumok (1)

Felhasználói videók (2)

Személyes információk

Kor: 31 évek
Zodiákus jele: Oroszlán
Szexuális irányultság: heteroszexuális
Családi állapot: egyetlen
A szem színe: barna
A haj színe: barna
Magasság: 186 cm
Súly: 88 kg

társkereső hirdetések (1)

Cuckold Hotwife pár?

Férfi keres párt
Czech Republic
Férfiak
Nők
Párok nők és férfiak
Párok nők és nők
Transzfer nélkül
Életkor 18-45

Jste pár na úrovni a chcete poznat někoho třetího s kým byste si zpestřili svůj sexuální život? Ideálně jste partneři ve vztahu cuckold-hotwife a hledáte pro svou hezčí polovičku dominantního bulla, který jí dopřeje to, co jí její partner není schopný dát? To vše samozřejmě při zachování diskrétnosti a soukromí všech zúčastněných. Zásadní je pochopitelně zdraví, čistota a vzájemné sympatie. O mně se pro začátek vše potřebné dozvíte na profilu.

Prosím o odpovědi jen ty, kteří mají opravdu zájem a ne si x dní psát a pak přestat, protože jste zjistili, že na to asi ještě nejste připraveni. To je ztráta času všech.

Szex hobbik és érdeklődési körök

anális szex
mély torkozás
öklözés
lábfétis
orális szex
szex a nyilvánosság előtt
szexi fehérnemű
harisnya
szadomaso
spermiumok
megkötözés
magassarkú
uralkodó - rabszolga
ujjazás

Személyes leírás

Jsem muž žijící v Praze, který je v pracovním životě na svůj věk velmi úspěšný, elegantní gentleman a všichni ho mají za slušňáka. Nicméně, když se zavřou dveře domu, všechno je jinak. Vše se mění a nic není takové, jako se na první pohled zdá. Nikoho z lidí, s nimiž se v běžném životě potkávám, by asi ani nenapadlo, co se pod slupkou toho elegána ve skutečnosti schovává...

Nejsem tu, abych za každou cenu našel někoho, s kým si zašukám, jako asi většina mužů tady. Takhle jednoduše fakt nepřemýšlím a ani něco takového nemám zapotřebí. Stejně tak nešukám jen tak s někým a nepotřebuju za každou cenu každý den jinou ženu. Tak jednoduchý prostě nejsem... :-) #sorryjako

Nicméně rád zde poznám mladou dívku (18-40let), která se vyžívá v D/S vztahu, případně takovou zkušenost ještě nemá, avšak v nitru ji to vzrušuje a chtěla by tato dosud neznámá zákoutí sexuálního života poznat a zažít. I přes svou roli subinky bys však měla vědět, co chceš. Měla by sis sama sebe umět vážit, mít to v hlavě srovnané a hlavně - dokázat budovat vzájemnou důvěru a plně se mi fyzicky a především psychicky oddat. Věř mi, nebudeš toho litovat.

Ač to pro mnoho lidí bude znít nelogicky, tak i přes roli dominanta je pro mne slast a požitek partnerky ze společných hrátek na prvním místě. Rád ženě mimo ložnici dopřávám nejen pocit rozmazlované princezny, kterou si hýčkám, obdivuji ji a naprosto ji respektuji, avšak také si užívám její poslušnost, oddanost a submisivitu vůči mně za dveřmi bytu. :)